Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Wystarczająco pokazuje "trend" linkowania. To nie jest jakaś tam uj wie jaka analiza ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

analiza została nieudolnie przeprowadzona bo nie wszystko się zgadza ze stanem faktycznym

to nie nieudolność a czarowanie prawdy i kombinowanie jak z tego g-ó-w-n-a ukręcić bicz.

[e] literówka [/e]

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

to co wydać w TOP

W top widać, że tłukłeś tym ewebem stronę i cisnąłeś parę miesięcy, podczas gdy inni przeskoczyli Ciebie w kilka dni kilkoma linkami ;) 

To jest to co widać ;) 

I to by było na tyle ;) 

PS

gdyby tak naprawdę wszystkim zależało na tym to mam dziwne przekonanie, że całe zasoby eweba nie starczyły by nawet na top20 ;) w wyniku gwałtownego wzrostu konkurencyjności frazy :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

najpierw mówisz że fraza śmieszna

Tym większa poruta dla Ciebie ;)

teraz się tłumaczysz

Z czego niby mam sie tłumaczyć ?? Z tego że srujnąłem artykulik który po kilku godzinach znalazł się w TOPie bijąc Twoją kilkumiesięczną pracę na łeb ?? ;) Czy może z tego, że nic przy nim nie robiłem w przeciwieństwie do Ciebie przykładającego coraz więcej linków ?? No może mógłbym się tłumaczyć z tego, że nie wypchnąłem Twojej strony poza TOP 10 ale naprawdę szkoda mi nawet najgorszego zaplecza.

Pokazałem, że przy zerowej konkurencji można wbić stronę bez linkowania ?? Pokazałem. Strona siedzi w TOP bez dokładania linków ?? Siedzi. Mało tego Tomasz , gdybyś cokolwiek w temacie SEO ogarniał to znałbyś powody spadku mojego blogaska.

Nie chodzi mi wcale o prężenie muskułów czy kto ma dłuższego. Po prostu to są podstawy SEO , przedszkole. Niestety z przykrością musze stwierdzić, że po prostu naginasz i wypaczasz rzeczywistość stawiając nieprawdziwe tezy dopasowane do nieprawdziwych faktów a jakie są fakty każdy sam sobie może sprawdzić w AHrefs chociażby.

Jeżeli już tak koniecznie chcesz to oświadczam , że jesteś najcudowniejszym polskim dzieckiem SEO ...

Tylko błagam, skończ się ośmieszać i pisać banialuki ;)

EOT 

Xann,

1. "Ilość linków : SWL" - ile ? setki ?

2.  Dlaczego akurat teraz robisz podsumowanie? Może dlatego, że twoja strona jest najwyżej w ostatnim czasie?

A jeżeli spadnie jutro na 6tą pozycje - podsumujesz to na blogu i napiszesz że jest 5 osób lepszych od ciebie?

3. Cokolwiek ktoś napisze ty i tak odpowiesz odwracając kota ogonem a najczęściej piszesz bez sensu.

4. Masz swoje własne spojrzenie na wszystko, na analizę, na wyniki, na ich interpretację. To ma swoją nazwę.

a najlepsze jest to, że w Krakowie, mówiłeś że ten wpis to żart...

Czas na testy.

@hyhy - widzę ze tak samo jak Krzychu nie masz pojęcia jak działa SWL rotacyjny , tam nie ma setek linków, no ale to wiedza tajemna co tam jest :)

2. Dakczego teraz ? Bo wcześniej nie miałem czasu ale dla pocieszenia powiem ci ze za miesiąc odświeże temat bo żeby dać Krzychowi szanse, a nóż uda mu się teraz

Ta fraza to żart, ale jak widać tylko jedna osoba sobie z tym żartem poradziła i to nie byłeś Ty

Mocy jesteś tylko w gębie nic więcej :)

Marketing internetowy dla firm

Xann, a Ty w czym jesteś mocny ??

W puszczaniu bąków i udawaniu, że to nie on.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

@Xann, widzisz, bo 'wypas owiec' jest niestety Twój szczyt możliwości... miałeś okazję pokazać na co na prawdę Ciebie stać, ale niestety poległeś. Przykre, ale jakże prawdziwe.

Ekologiczne torby papierowe z nadrukiem. Wysoka jakość! Chyba, że wolicie torby w Gdańsku ...
Siemianice to taka mała słoneczna miejscowość :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności