Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Mocny w gębie ? Super, dzięki za komplement. Top10 mam z nową domeną w 2 tygodnie - coś co tobie na te frazę nigdy by się nie udało. I chyba naprawdę na tym skończę ten temat, bo tu NIE MA KOMU co udowadniać. Jak jest, wszyscy widzą.

I jeszcze dodam w twoim stylu:

Nie ogarniasz, nie wiesz o co chodzi, nic nie rozumiesz ale nie wytłumaczę ci, patrz na pierwszy post.

Czas na testy.

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie, on się nadaje do przypięcia. W razie czego jak by ktoś szukał frazy "Xann opinie", do kompletu z opinią pracownika https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,993685będzie naświetlenie fachowości właściciela, który działalność prowadzi od roku (może wcześniej miał jakiś sądowy zakaz prowadzenia działalności, że firma zarejestrowana była na konkubinę).

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

jestem wilkiem, a wilki wali co piszą barany :)

Ciężko się czyta tą łamaną polszczyznę... :kwasny:

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

Kończcie, bo ja to skończę ;)

Jeśli temat nie będzie zamknięty to Trol dalej będzie karmiony a kolejni będą dopisywać setny post z prośbą o zamknięcie tematu.

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności