Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

ciężko coś utrzymywać przez 7 lat jak nie działa

Widzimy.

Panowie konkrety a nie płacz

Wybacz, ale za darmo nikt nie będzie Ciebie szkolił.

Chociaż kilka osób chlapnęło za dużo jak na gratisa.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Tomek, ostatnio jeden kolo zapytał mnie dlaczego "jak taki jestem dobry" nie szkolę... Odpowiedziałem krótko - nie czuję się na siłach ;)

IMHO jest parę osób (na palcach jednej ręki policzyć) które robią to dobrze, niestety ani mnie ani Ciebie wśród nich nie ma :D . Sorrki Winnetou ;) .

Inna kwestią jest to, że tak naprawdę zdecydowana większość tych szkoleń SEO po prostu mija się z celem, bo jak już wielokrotnie pisałem czy mówiłem w tej branży potrzebne jest : kreatywne myślenie, logika, umiejętność analizy, wyciągania wniosków, odrobina cwaniactwa oraz parę innych cech których na żadnym szkoleniu nie wykształcisz. Sama umiejętność "klikania" odpowiednich funkcji w jakimś programie nie wystarczy. 

Osobiście uważam, że większość szkoleń to po prostu zwykłe wyciąganie kasiory z kieszeni naiwniaków ;)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Wracając do tematu głównego 

Czy ktoś nas przebije ?

Jak się okazało artykuł który został opublikowany wczoraj tj 13.10.2016 roku siedzi dzisiaj w TOP 1 dla frazy "wypas owiec w Bieszczadach" ....

Czy trzeba to komentować ? Myślę, że dla ludzi ogarniających tą branże nie trzeba , dla laików wierzących w (sz)moc dynamicznych SWLi jest to po prostu klasyczny przykład i potwierdzenie jaką to ma na dzień dzisiejszy wartość ;)

BTW

strona podlinkowana jedynie słusznym SWLem jest na 6 pozycji :D 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

13.10.2016 roku siedzi dzisiaj w TOP 1 dla frazy "wypas owiec w Bieszczadach" ....

To tylko pokazuje skale trudności frazy, a SWL xanna potrzebował 3 mc by ją w 10 umieścić. Słabe.

Warto zauważyć, że tekst na pozycjonowanej przez xanna podstronie ma ponad 5000 znaków, zawiera zdjęcie i wielokrotnie użytą frazę. Wszystko wskazuje na to, że linkowanie tej podstrony e-weblinkiem nie działało pozytywnie na pozycjonowaną stronę przez co trwało to aż 3 miesiące

Ps. Tekst na stronie z top 1 mistrzowski

Tomek, masz tu moją "cegiełkę" :D  opublikowaną 3 godz temu :P

28somj4.jpg

PS

wynik z serpów dla użytkownika anonimowego :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności