Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

Ale użyłeś oczywiście SWL-a? Inaczej przecież to niemożliwe.

Oczywista oczywistość , że użyłem systemu : " Stary Walnij Lufę ".... :D

Dla młodszej części widowni wyjaśnienie : Lufa = 50tka ;) , bo prawdziwe życie zaczyna się po 50tce ... A nawet dwóch :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja jestem za tym żeby wszyscy się u niego szkolili. Będzie pusto w serpach przynajmniej :D

chyba pozamiatane?

20131106194449uid2518_68451.gif

Przecież zaraz wielbłąd napisze, że to nie on test robił tylko jakiś pracownik i frazy pomylił bo to miały być chwilówki :D

PS. Tyle zostało z karawany:

122995504.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

To co? W temacie szkoleń chyba pozamiatane?

Zastanawiam się czy nie zrobić prywatnych szkoleń w temacie poniższym :P (pozycjonowanie rozpoczęło się 2003 i dopiero dzisiaj wskoczyło na TOP1) :D

33k5gtl.jpg

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

prywatnych szkoleń w temacie poniższym

Jak masz tego skrzynkę to pierwszy rezerwuję miejsce ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Obstawiam, że kolejna topowa fraza to będzie :

"ślub z owcą na dominikańskiej plaży w Bieszczadach" ....

Wracając do tematu. Tak właśnie obecnie działa optymalizacja przy prostych frazach, o czym pisałem na 1 stronie wątku, a co Xann bezmyślnie wyśmiał. Dobrze przygotowana strona wchodzi w top z zerową ilością linków.

Mistrzem optymalizacji nie jestem, ale przekonałem się o tym pracując z systemem Miona, gdzie mam dużą powtarzalność i  sporą próbkę testową.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wracając do tematu. Tak właśnie obecnie działa optymalizacja przy prostych frazach, o czym pisałem na 1 stronie wątku, a co Xann bezmyślnie wyśmiał. Dobrze przygotowana strona wchodzi w top z zerową ilością linków.

No właśnie to budziło moje zdziwienie wcześniej...

Nigdy wcześniej tego nie sprawdzałem, bo nie miałem potrzeby, ale akurat dziś nadarzyła się okazja, bo publikowałem jedną podstronę traktującą o stosunkowo niszowym w Polsce temacie. Podkreślam jednak, że nie aż tak niszowym jak wypas owiec w Bieszczadach. :)

Po jakiś 10 minutach od jej zgłoszenia sprawdziłem z ciekawości i już była w top5 na kluczową frazę (dwa słowa). Oczywiście bez żadnego linku do niej.

Żeby być precyzyjnym i bez niedomówień, że to jakieś bonusy algorytmu.

Strona wchodzi w top i w nim siedzi. Najstarsze domeny robione bezlinkowo mam z 7 września, więc można mówić że siedzą.

Nawet jeśli miałoby to trwać tylko miesiąc, to jest to na tyle długi okres, że można go spieniężyć.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności