Skocz do zawartości

Pingwin 4.0 kontra wypas owiec w bieszczadach

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 629
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz pewnie będzie taka bajka:

"Podpuściłem was żebyście coś wbili a teraz pokażę jak się depozycjonuje swlem" :D

Tylko księciunio o jednym zapomniał, albo liczyć po prostu nie potrafi (co jest bardziej prawdopodobne), że lepiej wypozycjonować jedną stronę niż depozycjonować 20 innych.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

FSB ?? Federalna Służba Bezpieczeństwa  teraz prowadzi śledztwo w Bieszczadach w sprawie owiec ?? 

Nie wiem Tomek co jarasz ale to cholernie dobry stuff skoro co chwilę masz inne wizje :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

@Krzychu strzeliłes szybki nr, padł gol, a teraz bedzie zwis męski i opadnie. :) Dziwię się tylko że pozostali tego nie wiedzą i się podniecają :)

Cierpliwośći :)

Ps. Krzychu to zwykły falstart nic więcej aż dziw że tego nikt nie zauważył. Jak mówiłem cierpliwości :)

Marketing internetowy dla firm

Moża ta fraze brać jako "frazę testową" do obliczania mocy domeny vs weblink. Budujesz podstronę ustawiajac 2-3 k znaków, meta tittle, meta opis, nagłowek h1 + dwa zdjęcia ew jakis embadowany film z yotube.com i sprawdzasz jak sie to ma do storny Xanna ;)

Tak czy inaczej bardzo ciekawie wyszło, nie ma co ;)

@Krzysztof

A czy Ty nie linkujesz tej podstorny z tego twojego zaplecza "Turbo" z 120-toma domenami, ze stażem 10 lat + z  DA/CF/TF 30 +? Te o Turystyce i Owcach co masz do niego linki z wikipedia, gazety i strony FBI? Wiesz te zaplecze na ktorym wyciąleś ahrefsy,majesticy etc co mowiliś ze przez 301 z niego pchasz moc na konkursy wystawców owiec ;) w bieszczadach?

Daro, mi wszystko linkuje Federalna Służba Bezpieczeństwa :D , wszystko mi Rosjanie robią :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A to chyba nie jest trudno sprawdzić czy czymś podlinkował? :D

Nie widzę żadnego linka póki co.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ty nie zobaczysz choćby palcem wskazać. Dwa odrazu na start z planety seo i pio poszły ale skąd ty możesz o tym wiedzieć ?

Poszły, ale w takim razie 15 minut napisanie tekstu, dwa linki z pio i planety = 0 zł, koszt 0 zł, czas jego pracy 15 minut = profit od bacy = cały rok :) zrobione w 3 h a nie 3 miesiące więc oscypki, albo wełne bierze 3 miesiące dłużej ... 

Ja prcowałem 15 min i zabuliłem 15 zł 

Czy ktoś nas przebije ?  :D

Czy nie takie były założenia ? Chyba Xann już sam zapomniałeś o co w tym wszystkim chodziło. 

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

Dwa odrazu na start z planety seo i pio poszły

Ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć, że on nawet palcem nie ruszył żeby te linki poszły? Wyraźnie napisałem, że nie poświęcił nawet sekundy na podlinkowanie tego wpisu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności