Skocz do zawartości

Planeta-seo : Wyniki testów na Pingwina 4.0

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Wynik jest lekkopółśmieszny :D

Tak może jedynie powiedzieć tylko ten co jest w top inaczej to wróżenie z fusów

Wiele było różnych konkursów seo - jakoś nigdy nie wiedziałem Xann żebyś był w top10. Myśle ,ze to wystarczy za komentarz odnośnie Twoich możliwości.

Żeby rzucić komuś rekawice trzeba mieć się czym pochwalić - bez urazy ale fraza ślub dominikana to :

intitle:"ślub dominikana" 9

intitle:"ślub na dominikanie" 116

Jak zwykle piszesz bzdury, może wreszcie pokaż co potrafisz. Masz okazję

Marketing internetowy dla firm

Wynik jest lekkopółśmieszny :D

Tak może jedynie powiedzieć tylko ten co jest w top inaczej to wróżenie z fusów

.

tak aby nie opowiadać dyrdymałów o trudności itd, na tą trudniejszą frazę podlinkowałem jakiś czas temu stronkę z 3 dziesiątki (nie moją), 4 linki z publicznych miejscówek, żadne wypasione miejscówki, efekt stronka puka do top 10,

faktycznie duży szacun dla ciebie za wbicie to top 10 stronki za pomocą najlepszego SWL w PL

2 dni temu, dodałem na te frazy jedną podstronę do mojej tunezyjskiej zapleczówki , dzisiaj zapleczówke  puściłem do indeksacji przez GSC , ma zero linków - na te Xannowe frazy jest na 3 stronie wyników, poczekam parę dni , puszczę parę linków i zobaczymy co się stanie ;) 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

2 dni temu, dodałem na te frazy jedną podstronę do mojej tunezyjskiej zapleczówki , dzisiaj zapleczówke puściłem do indeksacji przez GSC , ma zero linków - na te Xannowe frazy jest na 3 stronie wyników, poczekam parę dni , puszczę parę linków i zobaczymy co się stanie ;)

@Krzychu i jak ta Twoja Tunezyjska zapleczowka ? Nie widać jej :/ a parę dni minęło :/

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności