Skocz do zawartości

Ukrywanie przycisku lubię to dla lubiących stronę?

ar4

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

czy ktoś zna sposób jak ukryć przycisk dla osób które lubią stronę?

Chodzi o to, że mam na stronie przycisk "Lubię to" i wyświetla on się wszystkim. Chcę, aby przycisk sprawdzał, czy ktoś lubi stronę, jak lubi to nie wyświetla tego buttona, a jak jeszcze nie polubił, to mu się wyświetla ten przycisk.

Najlepiej byłoby aby przycisk "Lubie to" wyświetlał się tym co nie lubią stronę, a ci co ją lubią otrzymują przycisk "Udostępnij".

Interesują mnie zarówno darmowe jaki płatne rozwiązania.

Nie wiem czy by zadziałało w praktyce, ale np:

- wstawić własny "lubię to" który kliknięty wyzwalał by mechanizm dla oryginalnego przyciski jednocześnie wstawiał cookie z informacją ze już kliknięto.

- i wchodząc na stronę było by sprawdzane cookie z akcji jak wyżej.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Teoretycznie znalazłem rozwiązanie, ale nie mam pojęcia jak go rozgryźć :) Jest ktoś chętny, nawet odpłatnie to zrobić?

Info o tym to: https://stackoverflow.com/questions/5093398/how-to-check-if-a-user-likes-my-facebook-page-or-url-using-facebooks-api

jimmi - ma rację, chodzi o API

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności