Skocz do zawartości

Zarobek miesięczny w sieciach reklamowych

rafal-r

Rekomendowane odpowiedzi

i akurat nie chodzi tutaj o to, że jest ona dla dziesięciolatków, którzy nie mają konta w banku.... bo oni akurat niejednokrotnie wydają więcej, niż Ci co je mają

Spotykam sie z wieloma postami osob, ktorzy nie maja pojecie o temacie a sie w nim udzialaja piszac bzdury i wprowadzajac innych w blad, nie wiem czy to chec nabicia wiekszej liczby postow czy moze zablysniecia w gronie formowiczow.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
i akurat nie chodzi tutaj o to, że jest ona dla dziesięciolatków, którzy nie mają konta w banku.... bo oni akurat niejednokrotnie wydają więcej, niż Ci co je mają

Spotykam sie z wieloma postami osob, ktorzy nie maja pojecie o temacie a sie w nim udzialaja piszac bzdury i wprowadzajac innych w blad, nie wiem czy to chec nabicia wiekszej liczby postow czy moze zablysniecia w gronie formowiczow.

Nie uważam, że nie masz w tym temacie nic do powiedzenia i piszesz tylko bzdury z checi trollowania lub wprowadzania ludzi w błąd, ale robson ma racje, prosty przykład: 11letnie dziecko -> chce komputer -> rodzice -> konto w banku ;]

Brad skąd ty jesteś?

napisze tylko tyle bo nie wdaje się w kilku postową wymianę z gośćcem, który pisze takie brednie o reklamie i dodatkowo nie umie zobaczyć mojej daty dołączenia do forum i ilości postów.........snując teorie trola

Co do tematu przykład podam najpierw z netu- GSM - dzwonki- loga, tapety - wiesz kto to ściąga bez liku? nastolatki- jeżeli u Ciebie w "mieście" nastolatki posiadają karty Visa to sorry....Punkt dla Ciebie.

Inne media - czy tez Twoim zdaniem reklamy skierowane do nich są bez sensu bo nie posiadają konta????

Pomyśl

Innym proponuje pisać w temacie

11letnie dziecko -> chce komputer -> rodzice -> konto w banku ;]

Ile rodzicow jak dziecko zobaczy reklame kompa w necie zamowi mu go od reki? Zazwyczaj to jest tak, ze dziecko musi poczekac do wyplaty i wtedy rodzice kupuja kompa w MediaMarkt bo akutat dostaja zaraz po wyplacie od nich reklame. Czlowiek zazwyczaj nie planuje ze kupi komputer czy tez cokolwiek innego, widzi reklame i pod wplywem manipulacji pragnie miec dana "rzecz". Jesli jest to 10 letnie dziecko to musi najpierw namowic rodzicow a Ci zazwyczaj wymagaja najpierw dobrych stopni, poprawy zachowania, regularnego sprzatania pokoju... cokolwiek, kasy nie dostanie tego samego dnia. Szansa, ze takie dziecko po dodstaniu kasy wroci na dana strone i cos kupi jest bardzo mala bo chec posiadania jest juz mniejsza a do tej pory dziecko moglo znalesc inna "rzecz" na ktora wyda kase. Inaczej wyglada sprawa z osoba dorosla ktora ma wystarczajace srodki na koncie, po wytworzeniu przez reklame checi posiadania danej rzeczy bardzo latwo namowic taka osobe do zakupu. Chce cos miec, stac mnie, to dlaczego mam sobie tego nie kupic.

Co do tematu przykład podam najpierw z netu- GSM - dzwonki- loga, tapety - wiesz kto to ściąga bez liku?

Jesli dla Ciebie zarobki kilkudziesiaciu zl miesiecznie to duzo to sie nie dziwie ze masz takie zdanie. Jak myslisz, dlaczego na jednej stronie za 1k odslon bannera placa 0.1zl [albo nawet mniej] a na innej 100zl? Moj kolega ma agencje reklamy [nie podam nazwy], mam doswiadczenie w temacie i jak czytam takie bzdury to mnie krew zalewa. Jakby to co piszesz bylo prawda to najwiecej zarabiajace strony bylyby o tematyce: opisy gg, gsm, warez, gry online, tymczasem najlepiej zarabiaja powazne serwisy cieszace sie zainteresowaniem zupelnie innych profili uzytkownika. Ja nie pisze, ze na 10k uniq 10latkow nie mozna nic zarobic, bo mozna ale po oplaceniu serwera, domeny, reklamy wiele nie zostaje - to tez wiem z doswiadczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności