Skocz do zawartości

Majestic / ahrefs / .....

mrbino

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, każdy pewnie zna te dwie strony majestic i ahrefs.  Znacie coś jeszcze podobnego do tego ?

Sprawa się rozchodzi o majestic, miał fajną wtyczkę pod firefoxa ale zablokowali ją bo za dużo kombinatorów było.

Szukam podobnego rozwiązania właściwie super by było jakby to była wtyczka.

Dzięki za pomoc z góry pzdr

Hej, każdy pewnie zna te dwie strony majestic i ahrefs. ....

Szukam podobnego rozwiązania właściwie super by było jakby to była wtyczka.

....

Innym rozwiązaniem jest skrzykniecie się w 5 chłopa i kupienie sobie do spółki wejścia, jest to dość popularne na zamknietych grupach gdzie grupa kupuje dostęp do narzędzi i korzystają wszyscy członkowie grupy

Marketing internetowy dla firm

Innym rozwiązaniem jest skrzykniecie się w 5 chłopa i kupienie sobie do spółki wejścia, jest to dość popularne na zamknietych grupach gdzie grupa kupuje dostęp do narzędzi i korzystają wszyscy członkowie grupy

i dzielicie się tam też linkami :D ?

Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT ;)

Apple = mac-world.pl

• 2 tygodnie później...

Ogólnie potrzebuję wtyczkę która sprawdzi mi linki i domeny które prowadzą do danej domeny. Interesuje mnie sama ilość tak jak było we wtyczce majestic, oraz fajnie jakby określała siłe tych linków.

Majestic był fajny bo na bieżąco można było zobaczyć czy do domeny coś linkuje, ile linkuje i o jakiej mocy. Niestety się skończyło to dobro :(

• 2 lata później...

Witam,

Panowie koledzy, kupiłem dwie wygasłe domeny. Czy któryś z posiadaczy AHREFSA byłby tak uprzejmy i przesłał mi plik w excelu z wszystkimi "aktywnymi" linkami kierującymi do tych domen? tak żebym mógł odzyskać stare urle?

znajdzie się jakiś uprzejmy Samarytanin??

Usługi budowlane, okna sprzedaż: okna , usługi geodezyjne: geodeta , budowa i projektowanie domu: architekt. Portale budowlane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności