Skocz do zawartości

Smoobrona Spam

rodrigez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tylko nikt nie wali takich numerów w znanych serwisach bo to jest "podłożenie się" na całego a gwoli przypomnienia to PO też dostało pstryczka w nos za ukryte linki.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Widzicie mnóstwo było takich akcji linkowania do strony leppera z anahorem głupek itp. poprostu szkoda było by nie wykorzystać takiego powera linków :) i ktoś na tych akcjach skorzystał w końcu :)

Tu miała być sygnatura...

dokladnie Igns, Leper niczym mistrz dalekowschodnich sztuk walki wykorzystuje sile przciwnika przeciw niemu :) hehe, blyskotliwe posuniecie, tyle ze ryzykowne przy tylu poplecznikach na tym forum, ktorych morlanosc kalego linkowania glupek, debil itd. jest na najwyzszym aksamitnym poziomie kapelusza, zas ukryty mocherowy styl to "lobbing i korupcja" a pewnie ktos jeszcze powiedzialby zamach stanu i zawlaszczanie internetu..

Wybacz ale przegiąłeś troche chłopie prównując coś na kształt akcji społecznej (każdy ma prawo do swojego zdania)a stosowaniem technik spamerskich, ukrytych- to moja priv opinia. Po prostu to jest porównanie byka z parowozem

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

no coz, moze sie nie zrozumielismy.. patrzac z perspektywy moralnej to tez wybacz, ale nie widze roznicy w linkowaniu anchorem na str Leppera w chamski i tez spamerski sposob a umieszczeneim ukrytych divow, a nawet sklanialbym sie do opcji iz szkodliwosc opcji nr 2 to wystepek z opcja nr 1, stad porownanie do wyrafinowanego zlodziejstwa wodzow PO vs. prostackich lapowek Samoobrony, i tu wlasnie mozemy mowic o porownaniu byka z parawozem..

Hehe, mniemam, że słowa, ż emoże to być prywata p. Leppera to żart taki sytuacyjny ....

Wrzućcie na looz, napiszcie do sekretariatu, że takie linki urągają powadze tej partii i starczy.

Możecie też rozgłosić to w mediach, może jakiś brukowiec się podnieci i przyczynicie się tylko do tego, że ponownie p. Lepper będzie w TV lub w gazecie a jego elektorat i tak to zleje bo nie korzystają z netu.

Mnie bardziej dziwi prowokacyjny avatar jaki się tu przewija w tym wątku niż jego temat.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Czyzby moj avatar Cie tak dziwil? :)

Hehe, jak na to wpadłeś Sherlocku ...

Prowokacyjny na forum gdzie co chwilę przewijają się wątki...o Mości Panujących i ich pomysłach.

p.s.

Czy tam zamiast orła nie powinna być kaczka ?

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Samoobrona w ten sposób stara się o głosy miłośników spamowania.

Głosujcie na Spamoobronę !!

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności