opaopa622 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Witam wszystkich serdecznie! Postanowiłem się zarejestrować na forum ponieważ otwieram sklep internetowy a jestem raczej amatorem w SEO. Ale planuję to w miarę możliwości jak najszybciej zmienić Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fate Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Z szablonu czy kodujesz? BoardKids.PL - ubranka dla młodych wymiataczy, jeżeli chcesz by Twoje dziecko wyróżniał unikatowy styl Handmade streetwear for kids Ubrania dla dzieciaków BoardKids Polska marka handmade z Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opaopa622 Opublikowano 26 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Postawiłem sklep na presta shopie czyli z szablonu. Walcze teraz z pewnym problemem ponieważ nie chcą mi się zapisywać produkty na stronie, nie mogę również edytować opisów produktów.. Staram się namierzyć problem, jak już uda mi się go rozwiać, biorę się za wystawianie produktów oraz prace nad pozycjonowaniem strony. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 CześćWitamy na forum.Pozdrawiam i miłej lektury. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.