Skocz do zawartości

Nie witam

konrad.seo

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim.

Nie witam, bo witać może gospodarz swoich gości lub ktoś wyższy rangą.

Mam na imię Konrad. Wpadłem do Was na forum, ponieważ chciałbym zgłębić wiedzę nt. SEO. Myślę o tym bardzo poważnie, tzn. będzie to dla mnie jedno z narzędzi używanych w celach zarobkowych. Aktualnie przerabiam "Art of SEO", do tej pory wchłonąłem już wiele materiałów. Nie liczę na to, że wpadne na to forum i jutro na moje konto zaczną spływać dolary. Mam sporą wiedzę z różnych zakamarków IT. Od kilku lat pracuję jako software developer. Tyle z nudnych rzeczy.

Poza tym jestem skoczkiem spadochronowym, perkusistą, crossfiterem. Codziennie uczę się czegoś nowego, chłonę wiedzę skąd się da. Uwielbiam dzielić się z ludźmi swoimi zajawkami więc gdyby ktoś chciał czegoś spróbować lub zasięgnąć porad to chętnie pomogę.

Piątka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności