Skocz do zawartości

Linki na forum. Odpinać czy nie?

Pawcioo1992

Rekomendowane odpowiedzi

#Grubyy

Wiem ,staram się to ogarniać. Poprzednia właścicielka każdy kolor dodawała jako nowy produkt i duplikowała treść. Teraz to zmieniam. Jeszcze jedno pytanie. Na frazie "eleganckie sukienki" skaczę w miejscach 8-10 i ni bata nie mogę pójść dalej. Możliwe, że mam nałożoną jakąś blokadę od Google, czy po prostu fraza jest tak mocno konkurencyjna? Traffic jest ciągle baaardzo przeciętny, może to dlatego?

No też właśnie... Wszystko robię sam. Teksty na bloga, linki itp. Pewnie robię coś, źle nie wykluczam tego. Szukam oczywiście fachowca, ale jak ktoś daje mi ofertę typy 15 fraz - płatność kiedy 20% z nich jest w topie, a potem patrzę że część z nich zrobiłem sam i mam jeszcze niby za to płacić jest to trochę słabe. W pewnym momencie zgłupiałem i nie wiedziałem już co robić

To jest właśnie płacenie za efekty w firmie SEŁO.

Frazy wybrane z long tall, które nie przyniosą dużej liczmy zainteresowanych użytkowników zrobieniem zakupu w sklepie.

W pewnym momencie zgłupiałem i nie wiedziałem już co robi

Ogarnij duplikacje treści, zoptymalizuj meta tagi, powiększ opisy kategorii i będzie dobrze ;)

Zoptymalizować meta tagi, tylko jak :P

Description i keywords możesz sobie darować.

Popraw title, nagłówki, content z naciskiem na long tall oraz zwróć uwagę na linkowanie wewnętrzne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności