Skocz do zawartości

Proste narzędzie do masowego sprawdzania słów kluczowych

januszex

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Czy istnieje jakieś narzędzie do którego po wrzuceniu listy słów kluczowych, ukazuje nam dane które normalnie można pozyskać w Keyword Plannerze (czy można to zrobić z jego poziomu?). 

Chodzi mi o proste dane takie jak ilość wyszukiwań miesięcznie, cena oraz konkurencyjność (bodajże 3-stopniowa). 

Nie chodzi mi o sprawdzanie konkurencyjności stron top 10 i inne cuda. Nie chodzi mi też o tworzenie nowych słów.

Przykładowo mam listę w excelu czy innym notatniku i chcę sprawdzić te frazy, a że jest ich przykładowo tysiąc to chcę to zrobić za jednym zamachem.

Pozdrawiam.

OK, piszę pod samym sobą. Widzę że pod moją nieobecność w temacie google nieźle się wycwaniło. W takim razie jak żyć skoro wprowadzili przedziały, a nie konkretne wartości dla frazy? Przecież wiele SEOwców na tym ucierpiało, wiele softów straciło sens. Mylę się?Zabieram się za lekturę. Pozdrawiam.

• 2 tygodnie później...

kwfinder też daje radę

keywordtool. io

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności