Skocz do zawartości

domeny - zaplecza

lukas1986s

Rekomendowane odpowiedzi

Serio? Moim zdaniem liczy się treść a nie domena, możesz mieć PLke stronę całą po angielsku odpowiednie ustawienia w GWT i nie czuję żeby wyniki mogły być słabsze

BoardKids.PL - ubranka dla młodych wymiataczy, jeżeli chcesz by Twoje dziecko wyróżniał unikatowy styl

Handmade streetwear for kids

Ubrania dla dzieciaków BoardKids Polska marka handmade z Warszawy

Domena z końcówką .pl nie zagwarantuje ci lepszych pozycji-wyników od na przykład domy z końcówką com.pl. Możesz być w topach nawet na darmowej sub domenie darmowego hostingu. Wszystko zależy od optymalizacji strony, treści i przede wszystkim jakości linków. O tym, że ludzie mówią o lepszych pozycjach domen .pl to jest po prostu kicz. Siedzisz na branżowym forum gdzie prawie wszyscy prowadzą firmy związane z pozycjonowaniem stron. Gdzie większość nie dzieli się swoją wiedzą, lub po prostu odpowiada pół żartem, pół serio. Więc ci radzę, abyś maksymalnie zróżnicował końcówki domen, a także skorzystał z darmowych hostingów, które oferują darmowe sub domeny.

tak, ale nie rejestruj w jeden dzień i dane daj na osobę prywatną ( ukrycie whois włącz)

moja wiedza jest żadna w porównaniu z MaxPanem ale zauważyłem, że lepiej działają strony, które mają dane na różne osoby prywatne, ale bez ukrytych whois niż generalnie strony z ukrytym whois. Ale  to tylko mój wniosek, być może błędny. Ot spostrzeżenie.

lepiej działają strony, które mają dane na różne osoby prywatne, ale bez ukrytych whois niż generalnie strony z ukrytym whois

Złudzenie. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności