Skocz do zawartości

Odzyskanie domeny a pozycjonowanie

n0timportant

Rekomendowane odpowiedzi

Mam krótkie pytanie. Zgłosiła się do mnie dziewczyna, która zapomniała opłacić domenę, którą oczywiście przejęła firma pozycjonerska. Udało mi się z nimi dogadać, jednak zanim to się stało google przeskanowało ich nową pseudo-stronę przebudowując ją w wynikach google. Czy teraz, kiedy odzyskam domenę i przywrócę poprzednią stronę (ze wszystkimi linkami itp.) to ich pozycja w google wróci na swoje miejsce?

Pozdrawiam!

Into the Shadows :: Niekomercyjna i prywatna strona, na której znajdziesz opuszczone miejsca w Europie oraz opuszczone miejsca w Polsce. Mój prywatny blog podróżniczy.

@n0timportant, może tak może nie :) najlepiej to wrzucić i sprawdzić, przecież nie po to odzyskiwałeś domenę żeby ją teraz zostawić No chyba, że dopiero zastanawiasz się czy płacić za tą domenę :) Pamiętaj też, że były zmiany/zawirowania w algorytmie więc nawet jakby strona była cały czas aktywna to pozycje mogłyby polecieć :)

dziewczyna, która zapomniała opłacić domenę

maila nie czyta ? każda firma wysyła kilkanaście maili z przypomnieniem :) a jakieś az czy inne nazwy to molestują telefonicznie i pocztą. 

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

od wygaśnięcia do usunięcia z konta musiało minąć 30 dni, więc jeśli nikt nie kapnął się ze strona 30 dni offline to znaczy strona nie komercyjna lub z bardzo małym ruchem ( czytaj nie zmonetyzowanym). Po tym można wnioskować, że pozycje wrócą bo konkrecja jest mała.

30 dni i kilka mail sie dostaje. Tez chcialem lata temu zaoszczedzic kilka dych na domenie, zeby ja raz jeszcze kupic z promocji w cena 10 zl i ..... cytujac klasyka - chciales wydymac freda, fred wydymal ciebie  :peace: 

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności