Skocz do zawartości

Czemu tak indeskuje mi google strony

enowyy

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie nie dawno (jeszcze 18go) miałeś <noframes> na stronie a w nim "click here".

Dodawaj linki i wypatruj robotów :P

No i standardowo przekierowanie 301 doradzam.

"Wielkie uczyniłaś pustki w kraju naszym,

Ty żałosna partio tym rządzeniem waszym.

(...)

Z każdego kąta żałość człowieka ujmuje

A kraj już nowych rządów tęskno wypatruje."

;D

jak taka radość to w dowcipach pisz następnym razem..

podejrzewam, że 'Hacker by Maczo' maczać mógł w tym palce, sprawdź sobie skrypt, czy dla google nie jest podstawiana ta - click here - treść...

ps. jak ten hacker to Twoj 'qumpel elo ziomal hwdp' to powiedź mu, że ma błąd na swoim hackerskim obrazku...

sprawa wygląda tak, gdy google było 16 sierpnia na stronie to 'widziało' to co zaindeksowało, więc

coś się około dnia 15 musiało stać, bo 14 jeszcze było OK, co wtedy było?

kopie robione z 16-18 są 'popsute', więc jakaś tam rola hostingu w czasie wizyty robota odpada, czy coś innego incydentalnego,

poczekaj kilka dni na nową indeksację, zobaczysz czy ciągle jest niedobrze...

Masz racje działo sie, hosting zrezygnował ze współpracy ze mną i przez kilka dni strona nie działała. Ale dziwne, bo od samego początku tak indeksuje mi strony. Przez kilka dni nie miałem serwera wiec z kat google wzięło te wszystkie linki?

www.xhumor.pl/show.php?cmd=click_filmiki&id=452

www.xhumor.pl/user.php?cmd=info&id=Koczis

www.xhumor.pl/show.php?co=kat&id=62

www.xhumor.pl/user.php?cmd=info&id=enowyy

www.xhumor.pl/show.php?cmd=ogr&id=283

www.xhumor.pl/show.php?cmd=ogr&id=429

OK wielkie dzięki Kaviorek w pewnym sensie mi pomogłeś. Zobaczymy, co będzie dalej. A tak przy okazji sie zapytam o mod_rewrite. Jedni mówią ze to moga w indeksacji drudzy ze to nic nie daje. Jaka jest wasza opina na ten temat? Jest, jaki kolwiek sens wdrążenia w serwis mod_rewrite?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności