Skocz do zawartości

Przymusowe powitanie ;)

minko

Rekomendowane odpowiedzi

Nie lubię się witać na forach bo tworzy to folder milionem postów o treści "Witam" których nikt nie czyta ;) No ale skoro muszę napisać minimum 3 posty żeby w ogóle napisać cokolwiek w innych tematach (posty bez linków też nie wchodzą) to Witam :) Dorabiam sobie w sieci, nie jestem profesjonalnym SEO ale chciałbym się o tym więcej dowiedzieć. 29 lat, Wrocław.

Pozdrawiam.

Moim zdaniem dołączając do jakiejś społeczności to właśnie przywitanie się nie jest kwestią nabijania postów, a raczej kwestią pewnego rodzaju kultury

Również pozdrawiam

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Nie do końca chodziło mi o nabijanie postów tylko o cały folder takich samych :) Ale nie mam pretensji, po prostu chciałem zwrócić na to uwagę :) Co do kultury to pewnie, że tak ale forum internetowe ma chyba trochę inne zasady kulturowe niż realne życie, w którym przywitanie się faktycznie jest konieczne. Ale tak jak mówię - nie narzekam, nie marudzę i nie mam pretensji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności