Skocz do zawartości

Planeta-seo : Zaproponowali mi ugodę i przyjąłem

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Dla Sunrise nieporównywalnie lepszym efektem PR byłaby wygrana. [..] Więc może byc tak że ta wygrana nie była taka oczywista lub łatwa
Piszę ogólne "Ugoda," to IMHO sytuacja patowa...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powinien się cieszyć, że SS zgodzili się na taką formę zakończenia sprawy. 

Jak mi ją zaproponowali to ja się zgodziłem a rozmowa i obiad z wiceprezesem muszę przyznać była bardzo miła :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a rozmowa i obiad z wiceprezesem muszę przyznać była bardzo miła
https://pl.wikipedia.org/wiki/Syndrom_sztokholmski B)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Up , będzie jeszcze jeden obiad ale teraz w Gdańsku :P 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beer został II viceprezesem ;) Będzie nadzorował wykonywanie umów ;D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ugoda to nie przegrana.

Jak to nie.

Firma osiągnęła to co chciała. Wpisy na forum zostały usunięte i nowych zniesławiających nie będzie. To, że zrezygnowali z zadośćuczynienia to Beer powinien się cieszyć.

a rozmowa i obiad z wiceprezesem muszę przyznać była bardzo miła

Wątpię.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Firma osiągnęła to co chciała. Wpisy na forum zostały usunięte i nowych zniesławiających nie będzie.
Ale nie z pamięci czytających  :faja:

Wątpię.

Ależ ja zdaję sobie sprawę Szlafrocku, że Ty zawsze wszystko wiesz lepiej i to w każdej kwestii nawet w tej która nawet się jeszcze nie pojawiła :D i szczerze podziwiam Ciebie za to :D

Reasumując z obu stron padły pewne deklaracje (spisane u notariusza) które z całą pewnością odbiją się korzystnie dla klientów SEO, i o to chodzi.

Z mojej strony EOT i miłego pisania w konwencji SF ;)

sorry - dubel mi wyszedł :)

@Up , będzie jeszcze jeden obiad ale teraz w Gdańsku :P

Jak będzie smakowicie wrzuć parę fotek na www.foto-kulinaria.pl :)

Ups, chyba wstawiłem jakiegoś linka :olaboga:

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zaraz wsiadam w pociąg i jadę do naszego kolegi z branży SEO na jego slub także tam też bedzie dobra wyżerka :D

tak z ciekawości,

tak z ciekawostki a co Ciebie  to obchodzi ?

Pewnych pytań dżentelmenem nie zdaje

8z3uh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności