Skocz do zawartości

Planeta-seo : Zaproponowali mi ugodę i przyjąłem

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

tak z ciekawości, dostałeś jakiś hajs za ugodę ?

Po raz ostatni w tym wątku , jedyny szmal jaki w tej sprawie ktoś dostał, to fundacja Anny Dymnej (no i notariusz :P ) ale o tym nie omieszkam zawiadomić w osobnym poście .

PS

droga stoi otworem dla tych wszystkich "odważnych" za plecami innych - casus Procreate i tych kolesi z Jeleniej Góry robiących wałki ;) 

Także dla tych "odważnych" moja rada, albo coś zróbcie sami albo dzioby w kubeł i nie ujadać ;) .

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jaki hajs, @Beerowi wystarczyło dobrą flachę postawić i po sprawie, w końcu to w SS zrozumieli ;)

Ależ ja zdaję sobie sprawę Szlafrocku, że Ty zawsze wszystko wiesz lepiej i to w każdej kwestii nawet w tej która nawet się jeszcze nie pojawiła

Przypomnę, że wyniki sprawy (Twoja przegraną) przewidziałem gdy Ty okrzyknąłeś się zbawca SEO świata. Teraz chcesz wmówić, że zakładasz jakieś joint venture z powodem dla dobra braci SEO.  Moim skromnym zdaniem powinieneś iść do Częstochowy na pielgrzymkę, że tak sie stało jak się stało a nie kitować o jakimś joint venture.  

To tak w kwestii mojego doświadczenia. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Reasumując z obu stron padły pewne deklaracje (spisane u notariusza) które z całą pewnością odbiją się korzystnie dla klientów SEO, i o to chodzi.

Z mojej strony EOT i miłego pisania w konwencji SF ;)

Cały czas się zastanawiam, jakich klientów masz na myśli- SS, swoich, czy ogólnie wszystkie firmy, które będą korzystać z usług agencji SEO?

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

Się nie zastanawiaj, tylko przeanalizuj temat, ja który niewiele wiem, mogę powiedzieć, iż jako jedyny podjął rękawicę więc jaki ma sens dalsza dyskusja?

Co osiągnął to wiemy, a co przyniesie przyszłość agencji SEO? Zapytaj się Google lub Szefa, masakra :)

Uwaga testuje sygnaturę mechanik samochodowy Kraków

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Chyba mam, później poczytam co to za jedni.

witam podpisałem z nimi umowę na usługę pozycjonowania reklamowaną przez telefon jako darmowa i bez zobowiązań.

klasyka

Ciekawe jak to jest, że jak widzę samą nazwę takiej firmy, to od razu zapala mi się czerwona lampka?

nihil fit sine causa

A ja się zastanawiam kto podpisuje takie umowy ich nie czytając? Toż ja dziennie mam kilka telefonów od różnych firm które tyle oferują że jakbym się zdecydował pewnie stać byłoby mnie Arabię Saudyjską kupić na własność.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

A ja się zastanawiam kto podpisuje takie umowy ich nie czytając?

80% społeczeństwa. Później jest płacz. Ludziska kierują się też ceną im niższa tym większe zaślepienie. Niestety, niektórzy "biznesmeni" to wykorzystują.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ludziska kierują się też ceną im niższa tym większe zaślepienie.

Zaślepienie przekonaniem, że się znalazło frajera - takie przekonanie nie jest trudne do wywołania. To działa w dwie strony, odkąd świat jest światem. Podstawa marketingu na np. wykopie to tag #rozdajo. Wystarczy pamiętać, że nie ma nic za darmo, a firmy to nie instytucje charytatywne.

A ja się zastanawiam kto podpisuje takie umowy ich nie czytając?

Dostajesz kupon totolotka - od razu wyrzucisz czy sprawdzisz wyniki?

nihil fit sine causa

zapomniał  jaki hotel ma zarezerwowany

Znalazłem połączenie w telefonie i namierzyłem :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Fajnie się to czyta :D też popatrzę co niektorzy mają do napisania ;)

bujaj sie

Mikołajki niedługo ;)

edit: szkoda, że na blogu nei można nic napisać ehhh ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności