Skocz do zawartości

Planeta-seo : Zaproponowali mi ugodę i przyjąłem

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

Dostajesz kupon totolotka - od razu wyrzucisz czy sprawdzisz wyniki?

Złe porównanie.Dostając kupon totka mogę wygrać lub go wyrzucić do kosza i na tym się przygoda kończy.Dostając umowę może mnie ona obligować do płacenia jakiś okres czasu za nic.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Beer miał dzisiaj poważniejszy problem, zapomniał  jaki hotel ma zarezerwowany ;)

Słyszałem o poprawinach, ale przedprawiny? Jakaś nowość?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Tutaj taka masakra, że 3 dni non stop :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Witam. Mój znajomy przejął pewną firmę i poprosił mnie abym odświeżył mu stronę. Jakiś czas temu zadzwonił do mnie aby się mnie poradzić czy ma przedłużać umowę z firmą, która pozycjonowała wcześniej stronę. Dzisiaj wysłał mi zdjęcie umowy, która jest zawarta na czas określony od 01.06.2016 do końca tego miesiąca. Co więcej okazuje się, że ta firma to Sunrise System -.-. W majesticu sprawdzałem stronę, to w sumie nic tam Ciekawego nie ma, a chciałbym się dowiedzieć czy przez ten okres firma Sunrise System wywiązywała się z warunków umowy.

Może miał by ochotę ktoś pomóc :)?

(...) Dzisiaj wysłał mi zdjęcie umowy, która jest zawarta na czas określony od 01.06.2016 do końca tego miesiąca. Co więcej okazuje się, że ta firma to Sunrise System -.-. W majesticu sprawdzałem stronę, to w sumie nic tam Ciekawego nie ma (...)

Naturalnie trzeba sprawdzić twój konkretny przypadek. Może coś się zmieniło, ale wątpię. Oferty/umowy/"działania" SS, które widziałem sprzed 2 lat sprowadzają się do jednego: g..no zapakowane w  "wiarygodną"  laurkę. Ogólnie zagadnienie jest raczej na inny temat.

e: w razie "W" moje pełne dane osobowe są do dyspozycji administracji PiO :D

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Dopiero zauważyłem błąd w mojej wypowiedzi. Umowa zaczęła się od 01.06.2014, a nie od 2016 tak jak błędnie napisałem. Na chwile obecną nie mam wglądu do warunków umowy, więc mogę gdybać na jakie frazy była pozycjonowana.

@Beer przegrałeś, ale to była przegrana wszystkich. Nie wystarczy trzymać kciuki jeśli się chce do czegoś dojść wspólnie to trzeba działać zespołowo. Czasami jest tak, że prawda jest po naszej stronie, ale druga strona ma więcej kasy na dobrych adwokatów, a ci potrafią np. wykorzystać nawet jedno jedyne niefortunne sformułowanie.

Też kiedyś miałem coś w tym stylu i nauczyłem sie jednego, że jak widzę, że przeciwnik jest za silny to robię partyzantkę. I to mi się sprawdza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności