Skocz do zawartości

Planeta-seo : Zaproponowali mi ugodę i przyjąłem

Newsbot

Rekomendowane odpowiedzi

@Beer przegrałeś, ale to była przegrana wszystkich.
Czy ugoda to jest przegrana ? Czy remis to jest przegrana ? Ugoda to nie jest synonim przegranej.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ugoda to jest przegrana ?

Ugoda w procesie karnym? Podejrzewam, że wraz z ugodą pokrzywdzony wystąpił o naprawienie szkody. Jakaś nawiązka na cele charytatywne lub podobne. To nie jest remis.

Beer jak sam pisał swego czasu miał sprawę karną z art. 212 par. 2 KK. Poczytać co za to grozi.

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/177615-sunrise-system-mnie-jednak-pozwal-;/?p=1230258

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Ugoda w procesie karnym?

czy przedmiotowy wątek tyczy sprawy karnej ?

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ugoda w procesie karnym? Podejrzewam, że wraz z ugodą pokrzywdzony wystąpił o naprawienie szkody. Jakaś nawiązka na cele charytatywne lub podobne

Oj, próbujesz robić za znawcę a po raz kolejny okazuje się że tak naprawdę wiedzę masz znikomą :) . Więcej nie napiszę, wolę mieć z Twoich wypisywanych bzdur prywatną uciechę niż ośmieszyć Ciebie na dobre :) 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a choć jakaś synekurę na stanowisku dyrektorskim ci zaproponowali:)

Przy takiej dysproporcji kapitału ugoda jest bardzo rozsądna, zajechali by cię w długim procesie cywilnym, mają czas i pieniądze i prawników na ryczałcie.

@Beer przegrałeś, ale to była przegrana wszystkich.

Czy ugoda to jest przegrana ? Czy remis to jest przegrana ? Ugoda to nie jest synonim przegranej.

Jeśli głoszę jakieś tezy, których jestem zupełnie pewny, ale druga strona wymusza na mnie zaprzestanie mojej działalności, a ramach ugody nie muszę np. zapłacić jej wysokiego odszkodowania to wg Ciebie nie jest przegrana? Nie nazwałbym tego klęską, ale remisem też nie. I nie piszę tego po złości, bo beer to jeden z najsympatyczniejszych forumowiczów i co do zasady z większością jego tez się zgadzam. Z tymi "zremisowanymi" ;) też.

po raz kolejny okazuje się że tak naprawdę wiedzę masz znikomą

Wiedzę znikomą ale pousuwałeś swoje wpisy na blogu. :D

Z całym szacunkiem, nic do Ciebie nie mam, ale nie widzę abym się w czymś pomylił lub moja wiedza byłaby znikoma. Oczywiście nie znam i nie będę znał na jakich warunkach zawarłeś ugodę. W zasadzie mnie to nie interesuje. Pisałem wcześniej, że to jest najlepsze rozwiązanie dla Ciebie i to podtrzymuję.

Na pielgrzymkę do Częstochowy. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Na pielgrzymkę do Częstochowy. ;)

Do Poznania albo Bydgoszczy raczej ;)

Temat na PiO o SS w G wciąż dość wysoko :) Przy okazji trafiłem na taki kwiatek. Nie widziałem tego wcześniej.

e: jednak widziałem bo brałem w nim udział ;)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności