Skocz do zawartości

Politycy żądają opublikowania algo do Google

jimmi

Rekomendowane odpowiedzi

Nie tylko w Polsce politycy są trochę oderwani od rzeczywistości. Angela Merkel chce aby  Google ujawnił swój algorytm wyszukiwań, a Facebook powiedział w jaki sposób wybiera co i komu wyświetla. Fajnie by było ale to raczej marzenia ściętej głowy.

https://www.bbc.com/news/technology-37798762

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Najgorzej jak politycy, jak zawsze zresztą, zajmują się tym co akurat najmniej ważne. Pewnie to znów jakaś zasłona dymna. A na cholerę im te algorytmy? Angela już wie, że straci urząd i chce wejść na rynek usług SEO? A tak już poważniej to czy przypadkiem nie jest tak, że taki algorytm jest własnością firmy i ma prawo go nie ujawniać. Jakiś nadzwyczajnych okoliczności też nie widzę. Co? Może chodzi o to aby strony islamistów nie miały dobrych pozycji w SERPach? Czy jak.

https://netteria.net - tworzenie stron www, aplikacji web, projektowanie, programowanie Windows, usługi IT
Profesjonalne Wsparcie Techniczne PrestaShop | PrestaExpert

To chyba bardziej taki zabieg w celu odwrócenia uwagi ode innych kwestii, merkelównie pali się pod tyłkiem ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• 1 miesiąc temu...

Ale przecież te barany wcześniej stwierdzili, że Google nie jest wyszukiwarką ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A tak już poważniej to czy przypadkiem nie jest tak, że taki algorytm jest własnością firmy i ma prawo go nie ujawnia
Zgadza się, więc bardzo niedorzeczne są te postulaty.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności