Skocz do zawartości

onet - dlaczego nie dokonał zmian

onnet

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałem płatnie stronę do katalogu / wykupując pkt na boksy.onet.pl / Dodam iz moja strona byla wczesniej w wyszukiwarce. I teraz, stronkę zoptymalizowalem pod kątem konkretnych slow kluczowych, admini dodali stronkę do katalogu. W wyszukiwarce to widac, natomiast nie zmienił się wpis w onecie, i strona nie zminila swojej pozycji. Prosze o poradę, bo cos jest nie tak?

Tak wiem miałem coś takiego samego , klient utrzymywał box po pewnym czasie zrezygnował i jego link znikną z pod tego słowa co był w boxie, a z onetu otrzymywał takie meile:

> Drogi kliencie usługi OnetBoksy

>

> Jest dobrze! Dzięki Boksom pozyskujesz wielu gości na swojej stronie.

> W

związku z tym niedługo wykorzystasz całe środki zgromadzone na twoim koncie.

>

> Według stanu na 2004 stan konta wynosił -0.26 pkt., zaś średnie

opłaty za kliknięcia w twoje boksy wynosiły dziennie 0 pkt. (średnia z ostatnich siedmiu dni).

>

> Jeżeli szybko nie uzupełnisz swojego konta, za około mniej niż 1 dzień

wszystkie twoje boksy przestaną się wyświetlać i przestaniesz pozyskiwać nowych klientów. Aby tego uniknąć, uzupełnij swoje konto, dokupując punkty.

>

> Wejdź na stronę

> https://boksy. onet. pl /listakampanii.html

> i w oknie "dokup punkty za" wpisz odpowiednią kwotę. Najlepiej tyle,

> żeby

mieć zapas przez kilka tygodni.

>

> Życzymy dalszych sukcesów i dużego zwrotu z inwestycji w Boksy,

>

> Zespół Onet.pl SA.

On nie płącił i stronka znkneła pojawiła sie spowrotem po 2-3 mc , pisałem zresztą już otym.Wiec musisz poczekać albo płacić ;)

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności