Skocz do zawartości

Narzędzia i rozszerzenia do przegladarki

vallorian71

Rekomendowane odpowiedzi

Głównie działam na operze , i do tej pory udało mi się znaleźć rozszerzenie Images ON/Off = Działa tak, ja potrzebuje - czyli że można wyłączyć obrazki na pojedynczych stronach.

I chyba nie ma jakiegoś jednego narzędzia co połączy te wszystkie funkcje.

Co jeszcze warto wyłaczyć? aby strony najszybciej się wczytywały? (tylko cody captcha muszą działać)

yandex brauzer(EN) funkcja turbo + ustawienia wczytywania stron i blokowanie flash sa tam 2 dodatki już w domyslnej wersji, jak klikniesz na niego w ustawieniach brauzera otwiera się menu ustawień samego dodatku gdzie zaznaczasz co blokować. Bez żadnych dodatkowych wtyczek, niestety menu tylkko język angielski. Tryb turbo należy wlaczyć przymusowo a nie "auto" jak jest domyslnie. 

addblocka można tak skonfigurować dodając własne filtry i elemnty zaufane ale mnóstwo zabawy, lepiej powiedz jaki masz cel może jest prostszy sposób

BoardKids.PL - ubranka dla młodych wymiataczy, jeżeli chcesz by Twoje dziecko wyróżniał unikatowy styl

Handmade streetwear for kids

Ubrania dla dzieciaków BoardKids Polska marka handmade z Warszawy

wnioskując po pytaniu i stopce chyba chodzi o masowe zakładanie profili na forach, stronach itp.

Przy takim działaniu ograniczenie czasu ładowania strony ma pewien sens, ale jeżeli się to robi naprawdę masowo to warto kupić Zenka, kupić/zrobić/zlecić szablony i zautomatyzować proces. Chyba że ilość stron które ma się w bazie jest tak duża (i każda jest na innym skrypcie, ma inne zabezpieczenia itd., że nie da się wykorzystać jednego szablonu do kilku stron) to może i czasami szybciej jest ręcznie to dodawać niż pisać i aktualizować co chwilę szablony (wszystko zależy od skali: ilość stron z profilami i ilość linków które się dziennie dodaje).

No chyba, że moja teza jest mylna i nie chodzi o profile.

Rozszerzenie jest uMatrix - oczywiście musisz wiedzieć jaki zakres możesz zablokować by normalnie korzystać z strony.

𝓒𝓸𝓰𝓲𝓽𝓸, 𝓪𝓻𝓻𝓲𝓹𝓲𝓸 𝓭𝓲𝓮𝓶, 𝓿𝓲𝓿𝓸, 𝓬𝓻𝓮𝓭𝓸, 𝓮𝓽 𝓼𝓹𝓮𝓻𝓸, 𝓱𝓾𝓶𝓪𝓷𝓲𝓽𝓪𝓽𝓮𝓶 𝓷𝓸𝓷 𝓭𝓮𝓼𝓽𝓻𝓾𝓬𝓽.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności