Skocz do zawartości

Zablokowane konto Adwords

Kesera

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka lat temu znalazłem gdzieś w sieci kupon adwords, założyłem konto i skorzystałem z kuponu, cena do jakości usługi w porównaniu z konkurencją nie zachwyciła mnie więc porzuciłem to konto, po kilku miesiącach dostałem od google maila z nowym kuponem do wykorzystania więc założyłem ponownie konto, wprowadziłem kod z kuponu i moje konto zostało natychmiast zablokowane więc olałem całkowicie temat. Po kilku latach chciałbym znowu wypróbować adwords, zalogowałem się na konto ale na górze widniał czerwony napis że naruszyłem zasady dotyczące użycia kuponów. Napisałem do nich że nie miałem świadomości że nie mogłem użyć kuponu który od nich dostałem i obiecałem że w przyszłości postaram się nie naruszyć ich regulaminu, oczywiście podtrzymali swoją decyzję, ponoć jak google raz zbanuje to na wieki wieków amen. Ostatnio słyszałem o certyfikowanych managerach adwords którzy mogą pomóc w odblokowaniu konta, czy faktycznie tak jest? A może skorzystać z agregatorów różnych sieci w tym adwords takich jak adroll.com? Zastanawiam się czy nie spróbować założyć innego konta, mieszkam teraz w innym mieście więc może udałoby się, reklamowałbym domenę którą mam od 2010 r., wcześniej nie dodawałem jej do konta adwords, aczkolwiek adres e-mail domeny jest skojarzony z usługą adwords więc nie jestem pewien czy mógłbym ową domenę reklamować. Co byście poradzili?

Akurat tej domeny nie reklamowałem, założyłem tylko konto na code.google.com powiązane z e-mailem który jest na domenie którą zamierzam teraz reklamować. Raczej zrobię tak że otworzę konto na te same imię i nazwisko, inny adres, inne urządzenie, nowy numer tel., weryfikację zrobię na koncie bankowym firmowym. Dodam inną domenę która będzie landing pagem mojej głownej strony, mam nadzieję że to nie zniechęci klientów. W sumie nie wiadomo czy te adwords w ogóle mi się opłaci, aktualnie używam facebook ads i buysellads no i to adroll chodzi mi po głowie.

• 2 miesiące temu...

Jeśli to był stary ban to strona na bank jest już ok, załóż nowe konto, wpłać 100 zł i próbuj wykorzystać nowy kod, jeśli wciąż będzie ban to skasuj konto i po kilkunastu dniach pieniądze oddadzą. Wówczas przekieruj swoją stronę na nową domenę i zacznij od nowa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności