asseq Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 LH.pl - z kodem promocyjnym LH-20-18830 cena niższa o 20%. Stała promocja, działa jedynie na hostingi. Ranking oczyszczaczy powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Nie wiem jak w przypadku hostingu, ale dla domen kod nie działa. Niby poprawny kod, ale cena się nie zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asseq Opublikowano 3 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Nie wiem jak w przypadku hostingu, ale dla domen kod nie działa. Niby poprawny kod, ale cena się nie zmienia. Faktycznie, mój błąd, promocja obejmuje jedynie hostingi, wybacz Ranking oczyszczaczy powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asseq Opublikowano 14 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Od teraz nowy kod LH-25-18830 upoważnia do zniżki -25% Ranking oczyszczaczy powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.