Skocz do zawartości

nie działa mi wykluczenie - filtr na Polskę

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

witam Panowie co robię źle ?

mam filtr niestandardowy, wyklucz, wzorzec filtra :  Polska

mam taki filtr na 3 różnych stronach i żaden nie działa...tzn nadal pokazywane są wizyty z Polski ...

Co mam nie tak ?

DOdam że mam sklep na rynek zagraniczny i nie chcę zbierać danych z wizyt z Polski bo są głównie moje...

Spróbuj tak:  https://gyazo.com/79ff460194a654caaa01dc037bae9e1e

BTW. jak chcesz wykluczyć wyłącznie swoje wizyty, to imho lepiej zrobić to po IP. Nigdy nie wiadomo czy Twój towar nie zainteresuje klientów z Polski. 

mam tak jak polecasz, tylko nie Poland, tylko mam Polska ( język w GSC mam polski) więc dziwne że ten filtr nie działa

zrobiłem filtr na kraj, bo po wpisywaniu filtra z IP własnym, też mi nie działało...

dziwna sprawa teraz na moim analiticsie, 

zrobiłem ten filtr poland - dwa dni temu, 

i teraz jak zaznaczę zakres dat -  wczoraj , to na stronie głównej analiticsa nie pokazuje sie ile wejść , trzeba kliknąć głebiej w dane i pokazuje ilość wejść...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności