Skocz do zawartości

Automatyczny system wymiany linkow dla kazdego - JUŻ GOTOWY

webcenter

Rekomendowane odpowiedzi

SYSTEM GOTOWY !!!!

Hm, zastanawia mnie jedno. Skoro bierzesz czynny udział w innej, światowej sieci wymiany, to po co tracisz czas i tworzysz coś własnego?

Twoje linki (mms) kręcą się w wielu miejsach na świecie często na PR 6, 7, więc po co teraz tworzysz Twój system, gdzie królować będą PR 0-2?

Nie chcę Cię obrazić, ale... staram się zrozumieć Twoją motywację.

Szy.

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam

Tak sie przygladam temu tematowi... juz jakis czas temu pisalem taki skrypcik ... dzisiaj zainstalowalem go na serwerku i oto link:

https://www.coolpage.pl/rank/

Skrypt przy dodawaniu linku wykrywa PageRank strony (link jest wyswietlany na stronach z wiekszym PR niz PR linku-strony), uzytkownik wybiera tez kategorie stron na ktorych link powinien byc wyswietlany ... (mysle ze sa to dosc istotne czynniki pozycjonujacego linku)

Mozna przetestowac skrypcik (jak by chcial to na powaznie uzywac to wymagala by to jeszcze kilku ulepszen/poprawek)

Jesli ktos byl by zainteresowany rozwijaniem tego skryptu to prosze o kontakt...

Pozdrawiam, Dagger oraz zapraszam:

CMS oraz Projektowanie i tworzenie stron www

Beta wersja systemu jest TU :

https://www.webcenter.pl/tools/linkor/index.php

Pomoc i instrukcje jak to ustawic tu :

https://webcenter.pl/forum/viewforum.php?f=5

Rejestrowac sie i testowac.

Pytania zadawac na maoim forum https://webcenter.pl/forum/viewforum.php?f=5

System obsluguje strony w php i w html. Strony w html maja linki w stopce strony, przed tagiem </body>. W php mozna wyswietlac gdzie sie chce ;]

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Chce stworzyc system dla poslkich stron www. Z tego systemu skorzystamy wszyscy. Linki beda rozpoznawane w onet. wp, netsprint itd.

Po drugie uwielbiam wdrazac takie pomysly i potem patrzec jak dzial;aja ;].

To jest bardzo dobry argument, ze te linki beda widzialey polskie wyszukiwarki ale...

Twoj system z tego co piszesz jest niemalze identyczny do Shawn'a, a to mi sie wydaje byc nie do konca fair, bo nazywasz go wlasnym systemem.

Wedlug mnie moglbys wprowadzic jakies zmiany.

Takie jest tylko moje zdanie

Twoj system z tego co piszesz jest niemalze identyczny do Shawn'a, a to mi sie wydaje byc nie do konca fair, bo nazywasz go wlasnym systemem.

Ten system jest identyczny. Z kosmetycznymi zmianami.

for ($i = 0; $i <= 11; $i++) {

$p = substr ('../../../../../../../../../../', 0, $i * 3);

if (file_exists ($p . $ad_file)) {

$ad_file = $p . $ad_file;

break;

i

if (file_exists ($p . $filename)) {

$filename = $p . $filename;

break;

Itp.

Szy.

To jest tylko kod szukajacy plikow w katalogach. Cala reszta jest inna. Nie kumsza php ???

Ten system jest identyczny. Z kosmetycznymi zmianami.

if (file_exists ($p . $ad_file)) {

$ad_file = $p . $ad_file;

break;

i

if (file_exists ($p . $filename)) {

$filename = $p . $filename;

break;

Itp.

Szy.

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Cala reszta jest inna. Nie kumsza php ???

Dzieki za wyjasnienie co to jest. :roll:

To sa cytaty z tego watku o Twoim systemie. Jak dla mnie to dokladnie tak dziala tamten system, z tym, ze Twoj jest ubozszy, bo bez banerow.

System nadawalby kazdemu userowi "wagę" bazując na ilości stron zindexowanych przez google. Np. jezeli masz serwis, ktory ma 20 000 stron w google i na kazdej stronie linki z systemu to masz wieksza szanse ze twoje linki sie wyswietla na stronie innego usera niz np user co ma tylko 100 stron w google. Linki beda na KAZDEJ podstronie serwisu, zwieksza to szanse na zlapanie ich przez robota.
Wymagania: Serwer www z obsluga php. Linki bedzie mozna integorwac ze strona php, lub dolaczac je na koncu stron *.html (mam specjalny do tego skrypt, ktory wymaga mod_rewrite i php).

System bedzie wyswietlal 5 losowych linkow z systemu + linki MUSZA byc na kazdej podstronie serwisu www (bedzie to automatycznie sprawdzane przez system).

Wszystko sie zgadza, tylko ze moj jest jeszcze w fazie testow. Bannerow nie bedzie, bo wydaje mi sie, ze sa niepotrzebne.

W planach mam jeszcze dodac mozliwosc wyboru kategorii linkow. Dzieki temu w przyszlosci bedzie mozna wyswietlac linki tylko z danej kategorii. Bedzie to umozliwialo tworzenie tematycznych mini podsieci.

To jest tylko kod szukajacy plikow w katalogach. Cala reszta jest inna. Nie kumsza php ???

Nie kumam tego, że dwóch programistów pisze w dwóch różnych częściach świata taki sam system, służący do tego samego i nawet wcięcia w kodzie mają identyczne.

Weź się człowieku nie ośmieszaj, co?

Pokaż mi bibliotekę funkcji w Sieci, skąd pochodzą te toczka w toczkę wcięcia w kodzie. Przeproszę z przyjemnością.

Szy.

Aha, żeby się nie zrobiła jakaś bezsensowna jatka z tego: fajnie że się tym bawisz, że coś dla innych, przy okazji tego że dla siebie :P, też robisz.

Szkoda jedynie, że nie przyznasz, że to oparte jest na jakimś otwartym skrypcie. Boisz się konkurencji? :hello: Akurat tu konkurencja wychodzi tylko na lepsze ;)

Szy.

Ta jedna funkcja jest z kodu Shawna, ale reszta jest moja. Poprostu ten kod dziala OK, wiec postanowilem go uzyc.

Nie chce z nikim tu zadnych wojen prowadzic, poprostu sie troche nie zrozumielismy.

System nie jest oparty na otwartym skrypcie ;]. Jest oparty na moim skrypcie.

Szy. -> Nie mam urazy, spoko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności