Skocz do zawartości

Automatyczny system wymiany linkow dla kazdego - JUŻ GOTOWY

webcenter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 164
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witaj webcenter, a co będzie jeśli ktoś po paru dniach użytkowania umieści Twój moduł w

<!-- -->

nie wiem czy się tak da bo jeszcze nie instalowałem Twojego systemu ale wiesz, że niektórzy ludzie kombinują i mogą zacząć naciągać Twój system.

Swojego czasu miałem Cię pytać też czy nie masz nic przeciwko generowaniu takich ston jak "https://tapety.nokia.webcenter.pl/pr/1.html". Nie uważasz że takie techniki są lekko denerwujące?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

wow ale śmietnik, tego sie nawet czytac nie da, bo brzmi bez sensu ;):(

w google to ci moze przejdzie bo prawda jest taka ze tam prakatycznie spam jest dozwolony do pewnej granicy.

Tzn jak przesadzisz to ci automat obniza pozycje.

ale czegos takiego na ONECIE byś nie zrobił.

czasami jednak dobrze jak jakis admin czuwa nad wyszukiwarką... a nie automat.

Skuteczne pozycjonowanie stron internetowych, pozycjonowanie w wyszukiwarkach na rynku polskim

To cudo ma ze 2 lata ;/

Witaj webcenter, a co będzie jeśli ktoś po paru dniach użytkowania umieści Twój moduł w  

<!-- -->

nie wiem czy się tak da bo jeszcze nie instalowałem Twojego systemu ale wiesz, że niektórzy ludzie kombinują i mogą zacząć naciągać Twój system.

Swojego czasu miałem Cię pytać też czy nie masz nic przeciwko generowaniu takich ston jak "https://tapety.nokia.webcenter.pl/pr/1.html". Nie uważasz że takie techniki są lekko denerwujące?

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Dzieki za sugestie !!

Faktycznie o takim naduzyciu nie pomyslalem. Zintegruje wykrywanie tego w moim module sprawdzajacym strony www w sieci.

<!-- -->

Nowy LINKOR - Darmowy i otwarty projekt skutecznej promocji serwisów internetowych

Faktycznie o takim naduzyciu nie pomyslalem. Zintegruje wykrywanie tego w moim module sprawdzajacym strony www w sieci.

A jak to chcesz zrobic bo ja widze wiele mozliwosci oszukania tego systemu.

Dzieki za sugestie !!

Dziękuj BD, bo to jego zasługa.

To cudo ma ze 2 lata ;/

Tzn. ten śmietnik w takiej postaci utrzymujesz 2 lata? Wobec tego jeśli pozycja gongi.pl (domena istnieje od stycznia 2004) jest zdobyta przez Twój system wymiany linków Linkor (jak zachwalasz na pewnym znanym forum) pozbądź się śmietnika i udowodnij to. Tak czy inaczej ten śmietnik będzie się za Tobą ciągnął wszędzie tam gdzie ktoś będzie zainteresowany pracą topowych pozycjonerów - o! przeczytaj choćby tą informację.

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

No i znalazłem minus tego linkora :)

Z tego co wcześniej czytałem na tym forum dowiedziałem sie :

ze lepiej jest jak na jednej stronie nie ma więcej niz 1 link do danej strony.

Np. ja, normalnie się kiedyś wymieniłem i nie zamierzam pousówać tych linków. Dzisiaj patrze a tu dwa linki do programosy.pl, jeden normlany a drugi z linkora.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

No prosze dzialanie na szkode firmy Webcenter.pl ;]. :)

Nawet nie wiedzialem, ze jestem tak popularny ... oczywiscie to starocie juz wywalilem.

Jezeli komus przyszlo do glowy ze mms.gongi.pl ma wysoka pozycje przez te strony to szczerze wam wspolczuje !!!.

No prosze dzialanie na szkode firmy

Przez posłużenie się przykładem produktu firmy ? :) Potraktuj to jako gratisowy folder reklamowy, a przy okazji pozamiataj śmieci pod dywan WC w trosce o wizerunek lidera.

Jezeli komus przyszlo do glowy

Nie sądzę, bo nie o tym mowa, ale swoją drogą ciekawe, czy firmie gongi.pl przyszło do głowy w jakim zestawieniu haseł występuje jej nazwa i link do strony. O ile to w tej branży ma jakiekolwiek znaczenie.

Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów.

Rownież pozdrawiam i koncze udzielac sie na tym forum. Widze ze robicie wszystko, aby ludzie sie NIE dowiedziali co naprawde dziala na google.

Chyba specjalnie ukrywanie niektore sprawy, odnioslem takie wrazenie.

Nie umiecie wygrac pozycjami, to zaczyna sie brudna wojna kto wyciagnie wieksze brudy innej strony www. Proponuje zatrudnic sie jako SEO w gazecie Fakt lub Super Express.

Rownież pozdrawiam i koncze udzielac sie na tym forum. Widze ze robicie wszystko, aby ludzie sie NIE dowiedziali co naprawde dziala na google.

Nie umiecie wygrac pozycjami, to zaczyna sie brudna wojna kto wyciagnie wieksze brudy innej strony www. Proponuje zatrudnic sie jako SEO w gazecie Fakt lub Super Express.

Ja by, się nie gniewał i spokojnie bronił swojej racji.

Forum jest dla wszystkich i każdy ma się prawo wypowiedzieć.

Czarów marów nie ma i niema co ukrywać.

Każda technika jest dobra jak nie zaśmieca wyników.Jak zasmieca ludzie się wkurzają

A ze skutecznością no coż dzis jest jutro nie ma

Sa techniki przyspieszające wzrost ale podstawowe zasady to linki

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Widze ze robicie wszystko, aby ludzie sie NIE dowiedziali co naprawde dziala na google.

Wiele razy bylo pisane o tym zeby nie skupiac sie na *spamie* u innych, ale do niektorzy zamiast podnosic swoje wyniki w wyszukiwarkach wola wytykac rozne rzeczy innym.

To co bylo na mms.gongi.pl wedlug mnie nie jest spamem tylko spodobem na zbudowanie troszeczke wiekszej bazy linkow. Nikomu to nie przeszkadza w wyszukiwaniach, wiec naprawde nie wiem o co tyle halasu.

Ja wole zdobywac linki i pracowac nad nowymi serwisami niz skupiac sie nad wyszukiwaniem stron, ktore *cos* zrobily czego inni nie zrobili i sa wysoko.

Wiadomo, ze nic sie ze *spamem* nie zrobi, bo spam jest i bedzie bo spam jest wszedzie :)

Lepiej podniesc sowje strony ponad spam niz tracic czas na dyskusje na ten temat.

Nie umiecie wygrac pozycjami

Co prawda użyłeś liczby mnogiej, ale sądzę że masz dzisiaj na myśli moją prywatną stronkę. Zapewniam, że nie usiłuję z Tobą wygrać. Z prostej przyczyny - nie mam w tym żadnego interesu i jest mi zupełnie obojętne kto zajmuje pierwsze lokaty w tej branży. Za interesujące natomiast uważam, jak to robi.

to zaczyna sie brudna wojna kto wyciagnie wieksze brudy innej strony

Nie, to nie tak Webcenter. Mowa jest o zajwisku, które jedni bagatelizują, a inni przeceniają - więc o zjawisku dyskusyjnym. Michał na to przymyka oko, a ja uważam za szkodliwe. Nie tylko Michał przymyka i nie tylko ja uważam. I wszyscy mają swoje racje, moje znasz - jest okazja do zaprezentowania odmiennego punktu widzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności