Skocz do zawartości

[info] Niemiecka prokuratura kontra Facebook

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Niemiecki sąd wdrożył śledztwo przeciwko kierownictwu Facebooka
Śledztwo wszczęto w zw. z podejrzeniem o podżeganie do nienawiści na tle różnic narodowościowych
To pierwszy taki przypadek w historii niemieckiego wymiaru sprawiedliwości

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Der-Spiegel-niemiecka-prokuratura-kontra-Facebook,wid,18573130,wiadomosc.html?ticaid=118081

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie wiem czy w ogóle są technicznie wstanie wszystkie treści weryfikować raczej. Teksty, to dosyć proste, ale wystarczy grafika z napisem lub nawet bez i już lipa :]

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ale przecież zucerberger i merkelówna się zblantowali , no to co jest ?? ;) Sam ostatnio0 dostałem banana kilkudniowego za "naruszanie standardów społecznościowych" - przyjeb ***li sie do opublikowanej foty łódki pełnej ładnych golasek z podpisem "pierwsza łódź z imigrantami u wybrzeży Polski - zaczeły się tworzyć kolejki chętnych do ugoszczenia emigrantek" :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W Polsce Facebook działa  poprawnie. Zablokował strony narodowców i dobrze.

Widzisz, wolność wypowiedzi dotyczy wszystkich , bez wyjątku jakie mądrości klepią, każdy powinien mieć prawo do wypowiadania własnych opinii nawet najgłupszych czy takich jakie komuś się nie podobają.

Twoja wypowiedź świadczy tylko o tym, że dalej tkwisz mentalnie w komunie i nie dorosłeś jeszcze do "demokracji" skoro napisałeś co napisałeś ;) (bez urazy)

PS

mi też się nie podoba mnóstwo głupot wypisywanych przez różnych ludzi ale w przeciwieństwie do Ciebie, dam się pokroić aby i oni mieli możliwość wypowiadania tych głupot. 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Widzisz, wolność

Widzisz, wolność człowieka kończy się tam, gdzie zaczyna się wolność drugiego człowieka. To samo tyczy się wolności wypowiedzi. Nie można szkalować i nawoływać do nienawiści, różnic rasowych etc i oczekiwać prawa do wypowiedzi.

Twoja wypowiedź świadczy tylko o tym, że dalej tkwisz mentalnie w komunie i nie dorosłeś jeszcze do "demokracji" skoro napisałeś co napisałeś

Nie, to Ty zachłysnąłeś się "wolnością" i uważasz, że wolność czyli wszystko dozwolone. Tak nie jest.

(bez urazy)

Spoko.

dam się pokroić aby i oni mieli możliwość wypowiadania tych głupot.

Zgadzam się o ile nie nawołują do nienawiści, różnic rasowych etc. Przecież jesteśmy narodem katolickim. Przynajmniej 90% z nas.. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

o ile nie nawołują do nienawiści, różnic rasowych etc

Nie wiedziałem, że ludzie NIE dzielą się na rasy, jakoś mi to umkneło pomimo, że nie jestem daltonistą, mnie ciekawi jeden fakt :

Polaka można nazwać złodziejem i pijakiem.

jak nazwiesz złodziejami przedstawicieli narodu wybranego to jest to nawoływanie do nienawiści i uj wie czego łącznie z holokaustem ...

Jak białego nazwiesz białym nierobem to jest w porządku , jeżeli użyjesz określenia czarny nierób to mamy do czynienia z nawoływaniem ...

I tak dalej i tak dalej, także daj spokój z tą hipokryzją a kwestie prawne zostawmy sądom, bo to one orzekają, a nie jakiś cwaniaczek hipokryta próbujący wciskać swoją popier*****ną wizję świata tym którzy akurat mają zupełnie inne poglądy. 

Julian Tuwim napisał coś takiego:

"Zadziwiające, że największe świnie chcą by inni byli aniołami..."

;)

a TY jesteś w tej najmniej uprzywilejowanej grupie. 

No nie mam zamiaru przepraszać jak inni, że jestem hetero, wierzący i odróżniam kolory :D

uprzywilejowanej

Zahaczyłeś o sedno problemu, gdyby nie to uprzywilejowanie to uważam, że świat byłby zdrowszy ;)

utopia, zawsze ktoś będzie uprzywilejowany

Oczywiście, ale niech to się odbywa na zdrowych zasadach "równania" szans a nie faworyzowania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności