Skocz do zawartości

[Nasz kolega szuka pracy]

blake

Rekomendowane odpowiedzi

A to nie wiem, jak nie wyślesz smsa to się nie dowiesz :D Tylko inteligentni ludzie je wysyłają i pewnie takie wyniki im wtedy wychodzą :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomysły miał niezłe. Marketingowo też nie najgorzej. Faktem jest, że softy nie były dla laików i nie miał podejścia sprzedażowego: "działa, dobrze... nie działa, też dobrze... zmiany, tak ale przy najbliższym update-wiecznie-nigdy.

Jednak to co pisze Max:

Chce chłopak pracować i dobrze, wczesnej miał firmę i też dobre. Niech uczy się na swoich błędach, bo rad osób starszych słuchać zdecydowanie nie chciał.

to prawda.

Smutne jest to, że ludzie nadający się do branży, trafiają na wskutek różnych zawirowań na margines rynku pracy i muszą konkurować z gimbazą o etat :(

MM poległ na błahostce, te zaplecza łatwo harwestowalo się, a skrypt katalog (spamcat jak dobrze pamietam) miał stopkę wiec był jak na tacy.

Z katalogiem to można było przeżyć ale zaplecze wystawić dla każdego to było nie do zaakceptowania dla sredniorozgarnietego pozycjonera, czy amatora.

Uparcie nie chciał to zmienić. To chyba byla masa krytyczna. Chłopak miał zaparcie i ambicję ale zupełnie nie chciał brać pod uwagę rad innych bardziej doświadczonych. Później Zebroid wydal wersje angielską a tam zaplecza stawiało się automatem na standardowych CMSach grono tych kto kupuje i płaci abonamenty po prostu przekoczowało bo dostało bardziej dopracowany ( ale tez nie bez wad) produkt..

Szczerze? Przedstawił swoje zalety w taki sposób, że na pewno wzbudził emocje i zostanie zapamiętany u potencjalnego pracodawcy. Temat z jego ogłoszeniem pojawił się na forum, więc może faktycznie na marketingu się zna. Także nie wiem z czego tu się nabijać? Miał jakieś swoje cele i pewnie te ogłoszenie je realizuje.

A odnośnie oceniania czy to możliwe, że może mieć 130-140IQ to zabawni jesteście. Taki poziom IQ z tego co pamiętam ma 2% ludzi, także co 50 człowiek na świecie. Jeśli autor ogłoszenia jest programistą, który pisał komercyjne oprogramowanie a nawet "spłodził" to oryginalne i wydawałoby się dziwaczne ogłoszenie (przez co nie postąpił tak jak 98% osóB) to całkiem możliwe jest, że znajduje się właśnie w gronie tych 2% ;)

Nie znam człowieka, troche tu sie wdałem w żarty ale często jest tak że są osoby które naprawde dużo potrafią tylko nie potrafią sie sprzedać, krzyczeć i pchać a te osoby które mało umieją ale dużo krzyczą zgarniają kokosy.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

Szuka to szuka, ale te mieszkania to mnie rozbawiały od samego początku, pamiętam jak na różnych forach wstawiał ogłoszenia z OLX i pisał że właśnie kupił z kasy za Microsite Manager bo to taki super soft że wszyscy biorą i widzę że dalej czynnik mieszkań jest ważny jeśli chodzi o szukanie pracy ;) 

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

Tu nie chodzi o samo szukanie pracy, bo to akurat śmieszne nie jest, ale właśnie o te perełki jak IQ, mieszkania, NLP :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Może go "to" zainteresuje:

https://filttr.pl/
>> 

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

blake uciął maila, dokładnie pisząc - link

Nie kumam o co chodzi...

Przecież wszyscy od razu wiedzieli o kim mowa.

On i tak już na tej stronie nie handluje skryptami. Więc pudło. Jakieś reklamy ma chyba. Znam Kielskiego trocha więcej jak Wy, więc nie o to mu chodziło :D Widziałem jego foto chyba z buddystami jakimiś, może po prostu chce odmienić życie, popracować na etat. Mówią, że koderów PHP jest zapotrzebowanie na rynku, więc jeśli jest jak piszę już ma pracę, Po co drążyć temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności