Skocz do zawartości

[Nasz kolega szuka pracy]

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry :)

Przyznam że również miałem duży ubaw czytając ten wątek :). Mam nadzieję, że więcej osób rozśmieszyło moje ogłoszenie, czy może nawet poczuło trochę ciepła w środku (kilka bardzo miłych maili otrzymałem) niż nacisnąłem komuś na odcisk - kim ja dla Ciebie jestem, olej mniej człowieku, co się będziesz złościł. Dziękuję również za ta kilka wyrozumiałych odpowiedzi, zrobiło mi się ciepło.

Na pytania odpowiadać nie będę, wszystko jest znacznie prostsze niż się wydaje.

Tak ogólnie to najzwyczajniej w świecie szukam siebie, a to co wcześniej myślałem że da mi szczęście jakoś mnie nie zaspokoiło, nie czułem już pragnień bo wiele zaspokoiłem, ale też nie byłem szczęśliwy. Ale chyba nie jestem jedyny w tym.

To niesamowicie zabawne, że wszyscy szukamy szczęścia (radości/miłości/spokoju itp.) na zewnątrz, szukamy przycisków, które po przyciśnięciu dadzą nam to wewnętrzne uczucie. Dlaczego nie od razu zgłębić wewnętrzny świat i dojść do źródła tych wszystkich miłych odczuć? Tak się rozpoczyna duchowa podróż.

Dla zainteresowanych bardzo gorąco polecam mojego ukochanego nauczyciela duchowego Mooji'ego (na Youtube).

Jeśli ktoś rzeczywiście chciałby mnie o coś spytać to proszę na maila piotrkielski@gmail.com, bo tutaj nie zaglądam zbyt często.

Jestem producentem oprogramowania na stronie www.Skrypty.pro, m.in. Microsite Managera.

Chcesz się dowiedzieć jakie jest najlepsze narzędzie pod zaplecze?

Porównaj kilkadziesiąt cech znanych programów w formie tabeli.

Piszemy teksty, robimy blasty i podlinkowujemy w formie piramidy - sprawdź nas!

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

bardzo gorąco polecam

Kolego... dałeś sobie wyprać mózg i teraz na siłę chcesz zainteresowac tym innych. Nie idźcie tą drogą! SABO...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności