Skocz do zawartości

Błąd 500 na stronie - .htaccess

manetros

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

na części hostingów jak dasz prawa 777 do katalogu to automatycznie blokowany jest dostęp do niego,  z piklami też może być podobnie.

BTW masz dostęp do miniaturek przez www ?

Co masz na myśli mówiąc czy mam dostęp do miniaturek przez www? Masz na myśli czy mam dostęp do bazy www gdzie znajdują się miniaturki czy co, bo nie zrozumiałem pytania. 

Z tego co wiem są ustawione takie jak powyżej osoba podała. Ewentualnie wiesz może jak automatycznie ustawić to na wszystko przez Filezille, bo z tego co wiem to da się osobno na każdy katalog i plik, a czy na wszystkie to nie jestem pewien? 

ale jak wejdę w produkt to już nie.
Więc masz nieprawidłowy adres zdjęcia i 404.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czyli jak to rozwiązać?
Masz jakieś  minimalne pojecie o HTML, PHP, co to jest adres URL zdjęcia itd ?

Musisz sprawdzić URL grafiki i jeśli jest błędny poprawić szablon by był prawidłowy.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Czyli jak to rozwiązać?

Masz jakieś  minimalne pojecie o HTML, PHP, co to jest adres URL zdjęcia itd ?

Musisz sprawdzić URL grafiki i jeśli jest błędny poprawić szablon by był prawidłowy.

Nie zrozumiałem zbytnio Ciebie na początku. Przy standardowym szablonie wszystko raczej działało. W jakim sensie mam poprawić szablon? Gdy pobierałem szablon to wszystko działało jak należy, ale po wrzuceniu własnych zdjęć niestety, ale się nie wyświetlają. Możesz trochę jaśniej wyjaśnić? Chodzi Ci o poszczególne adresy URL do każdego zdjęcia osobno czy co? 

@manetros

1.masz wgrany i  ustawiony standardowy szablon od presty.

2.Dodajesz w nim nowy produkt ze zdjęciami.

3. Produkt jest aktywny.

Czy teraz zdjęcia do nowego produktu są widoczne ?

Jeżeli nie

Masz skopaną instalacje presty.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności