Skocz do zawartości

Synonimizator online

joy

Rekomendowane odpowiedzi

"Generator treści z tekstów z synonimami"

ale "mieszarka synonimów" już tak

Synomizator brzmi właśnie jak narzędzie w które wrzucamy tekst i otrzymujemy wynikowy tekst z synonimami (sam myślałem, że to właśnie takie coś po przeczytaniu tematu i się zdziwiłem, że ktoś oferuje to za friko).

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli już tak o poprawności tych wszystkich terminów piszemy, to problem jest spory :) Nie ma takiego słowa jak synonimizator. A może powinno być synonimator albo synonimer? Też nie. W uproszczeniu może być generator synonimów. Posiłkując się angielskim można to też nazwać spinnerem synonimów, lub po polsku po prostu spinaczem synonimów. Co fakt, słowo synonimizator nie kojarzy się w ogóle z generatorem treści z tekstów z synonimami.

Coś co miesza synonimy to faktycznie mieszarka synonimów lub mikser synonimów. Ale coś, co generuje treści z tekstów z synonimami raczej nie miesza (choć może, w zależności od algorytmu, ale i tak wymieszanie nie jest efektem końcowym). Głównym zadaniem takiego generatora treści z tekstów z synonimami jest wybrać losowo po jednej z podanych propozycji. Czyli można by to nazwać bardziej wybieraczem synonimów lub generatorem tekstów z synonimów.

To ma nawet ręce i nogi i nawet mi się bardziej podoba:)

Zmieniłem na Mieszarka tekstu online  to teraz chyba jest poprawnie.

Dzięki Wam za te cenne uwagi.

A, miałem wcześniej zaindeksowany inny url i teraz dałem przekierowanie htaccess 301 na ten nowy. Bardzo to Google wnerwia czy może tak być?

https://netteria.net - tworzenie stron www, aplikacji web, projektowanie, programowanie Windows, usługi IT
Profesjonalne Wsparcie Techniczne PrestaShop | PrestaExpert

Bardzo to Google wnerwia czy może tak być?
Nie po to jest ten mechanizm by wskazać "nową" wersję strony,która było pod starym adresem ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności