Skocz do zawartości

Jak najprościej wykończyć konkurencję?

fate

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie tylko czy jest sens, przecież konkurencja od razu zobaczy co się dzieje i jest w stanie zainterweniować,

pytanie jak takie działanie ma się do uczciwej konkurencji?

Pozdrawiam serdecznie,

Rafał

https://itimedia.eu

od razu zobaczy co się dzieje i jest w stanie zainterweniować

U Jarka czy Antosia? :D

uczciwej konkurencji?

Dla postronnego człowieka, któremu powiesz, że pozyskujesz linki do konkurencji (nie obraźliwe czy z zastrzeżonymi znakami) będzie to promocja tej właśnie konkurencji. Ich wali, że jakaś prywatna firma, w jakiejś prywatnej wyszukiwarce może uznać to za coś co szkodzi.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A czy to w ogole jest legalne, takie jak nie patrzec oczernianie innej marki?

No wlasnie, co jesli po ustaleniu sprawcy, w przypadku gdy dana firma jest w stanie isc do sadu z tego powodu to pojdzie, warto?

Druga rzecz, to google juz ponoc (nie wiem jak to wyglada w praktyce) nie uznaje podejrzanych linkow, co zreszta powinni wprowadzic juz wiele, wiele lat temu.

heh to był jedynie umyślny kij w mrowisko i cieszy mnie taka postawa  :olaboga: 

nie

pytałem

serio,

społecznościowa 

inżynieria

BoardKids.PL - ubranka dla młodych wymiataczy, jeżeli chcesz by Twoje dziecko wyróżniał unikatowy styl

Handmade streetwear for kids

Ubrania dla dzieciaków BoardKids Polska marka handmade z Warszawy

Oj tam kolega szuka sposobu aby zarobić, ale się nie narobić i broń boże wydać jakieś pieniądze.Standardowe myślenie ostatnio, sam dostaję propozycje nie do odrzucenia gdzie jak policzysz to 20 zł netto dziennie zarobisz, ale za to jakie wymagania.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

jako właściciel warzywniaka będziesz wybijał szyby w oknach konkurencyjnych sklepów i je podpalał?

W jego przypadku będzie to działało tak jak napisałem. Będzie chodził śmierdzący po sklepach konkurencji licząc na to, że klientom zapach nie będzie odpowiadał, ale jeżeli konkurenci będą mieli lepszy towar to i tak kupią.

Co innego gdyby był szklarzem. Wtedy wybijanie szyb pomoże.

Trochę takie polskie. Nie che mieć lepiej spraw tylko aby sąsiad miał gorzej.

Pozdrawiam

Pysio

Domondo.pl nowy sklep z osłonami przeciwsłonecznymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności