Skocz do zawartości

[opinie] http://www.netarteria.pl/

covi

Rekomendowane odpowiedzi

localhost:/# host netarteria.pl dns.tpsa.pl

netarteria.pl A record not found at dns.tpsa.pl, server failure

cosik padło...

a na początku było tak fajnie... jak zawsze zresztą w hostingach za pare złotych rocznie :lol:

Pzdr.

Mucha siedząca na kupie końskiego nawozu, może sprawiać wrażenie szczęliwej

Tani Hosting & Hosting - polecam z czystym sumieniem :) ^^ Żadnej ściemy i krętactwa ^^

Witam,

Chciałbym wyjaśnić przyczynę ostatniej awarii, otóż podczas ostatniego braku prądu uszkodziły się pliki serwera apache i nie byliśmy w stanie przywrócić

go do stanu poprzedniego, dlatego strony były niedostępne. Podjęliśmy kroki zainstalowania systemu od nowa i przywrócenia danych z

kopii zapasowej. W tej chwili działa wszystko bez zarzutów i myślę że tak też pozostanie.

Za utrudnienia serdecznie Państwa Przepraszam.

Pozdrawiam,

Arkadiusz Przychodni

Netarteria.pl

-- Tuning - miniaturowych aut czyli Manga Cars ;)

-- sfah - a to moje...

-- skate punk - melodic punk, fast punk i deskorolka.

• 4 miesiące temu...

Mogę z czystym sumieniem polecić hosting w firmie Netarteria.pl ze względu na :

- dobry i szybki kontakt z supportem

- miła obsługa, administrator nie robi żadnych problemów z doinstalowaniem nowych paczek,modułów serwerowych

- dobre i dość szybkie jak na Polskie warunki ładowanie się stron ping średni do swojej stronki na tym serwerze mam okolo 34 ms

- szybko usuwane usterki

- dobra cena

Na tym serwerze otworzyłem niedawno 4 konto, stąd z czystym sumieniem mogę polecić. Miałem wcześniej na i365.pl - i całe szczęście, że przygoda z i365.pl się zakończyła bo nie ma porówniania miedzy netarteria a i365.pl oczywiscie na korzysc netarterii.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności