Skocz do zawartości

Zrobie Twoje zaplecze w zamian za linki

marioccp

Rekomendowane odpowiedzi

Masz domene na ktorej nie ma katalogu?

W skrócie: Stawiam katalog na zrobionej przez Ciebie subdomenie, zajmuje sie nim jak swoim dzieckiem. W zamian umieszczam w nim swoje linki, Ty takze mozesz umiescic swoje.

Tworzysz baze danych MySQL o nazwie np. katalog. Tworzysz do niej uzytkownika np o nazwie mario i nadajesz uprawnienia ALL. (Jezeli nie wiesz o co chodzi napisz na PW swoj nr gg lub tlen)

Tworzysz subdomene katalog.twojastrona.pl i tworzysz do niej uzytkownika ftp

w/w dane przesylasz do mnie.

Nie musisz obawiac sie o bezpieczenstwo swoich innych stron, poniewaz przyznajesz mi dostep tylko do tej jednej subdomeny na ktorej bedzie katalog w celu przesylania i modyfikacji plikow.

Potem zajmuje sie oryginalnym wygladem, pozycjonowaniem, dodawaniem do toplist i modyfikowaniem skryptu aby byl bardziej przyjazny dla googla i userow np dodaje mete i title do kazdej podstrony, modyfikuje skrypt tak aby dodawana raz strona miala 2 linki bezposrednie itd. Wszystko w celu szybkiego przyrostu wpisow i zaindeksowanych stron.

Po 2-3 miesiacach powstaje zaplecze do pozycjonowania Twoich stron lub stron Twoich klientow. W zaleznosci od kaprysu googla bedzie to kilkaset do kilkudziesieciu tysiecy zaindeksowanych stron. Liczba ta bedzie wzrastac w miare uplywu czasu.

Dogadujemy sie co do ilosci linkow jakie mozemy wstawiac (linki to jedyna korzysc dla mnie)

lub jak wolisz katalog mozna sprzedac (conajmniej 3 cyfrowa liczba), umawiamy sie co do podzialu kasy.

Kosztow nie ponosisz zadnych oprocz zjedzonego transferu, proporcje przdstawiaja sie tak:

5000 wizyt - 300mb ale zeby osiagnac taki wynik trzeba kilku miesiecy, wiec transfer nie jest problemem.

Jezeli obawiasz sie ze to bedzie mialo negatywny wplyw na Twoja głowna strone to bezpodstawnie.

Masz same korzysci, mozesz urzyc katalogu do jej pozycjonowania (nawet podstron). Twoja domena idzie w gore w alexa traffic rank.

Mysle ze to wszystko co dotyczy mojej propozycji, reszta gg 6261474 lub mariobialka1@vp.pl.

Pozdrawiam

Edytowane orty.

Gizmoo3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności