Mion Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Pamiętaj jak moja babcia mówiła jak byłem mały "żebym nie patrzył w nocy na księżyc bo mnie wyprowadzi" HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siciliano Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Także ostrożnie i lepiej zasłonić okna na noc.Poznaniakom to nie grozi, bo jest gęste zachmurzenie i nadal mgła i góFno widać @Mion - nie tylko problemem jest zachmurzenie. W końcu mieliśmy już dwóch takich co księżyc ukradli... Swoją drogą, penery z Jeżyc też byłyby do tego zdolne Potrzebujesz linków? Pisz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 wcześniej trochę przesadziłem z rozmiarem superksiężyc ale bez przesady zdjęcie nie musi być takie duże. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortunately102 Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 U mnie wygladal tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewsa Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 szczerze to się spodziewałam czegoś więcej, niejednokrotnie widziałąm większy księżyc niż ten z dzisiejszej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zjawiskowy księżyc był wieczorem a nie w nocy. Powyższe zdjęcia księżyca mogę zrobić codziennie nie zakładając obiektywu. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 15 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 szczerze to się spodziewałam czegoś więcej, Tego? https://en.wikipedia.org/wiki/Inconstant_Moon_%28The_Outer_Limits%29 widziałąm większy księżyc niż ten z dzisiejszej nocy Wysoko na niebie też? Na mnie zrobił wrażenie, widząc go przypomniałem sobie informację o nim sprzed jakiegoś miesiąca, podczas wieczornego spaceru. Może dziś zobaczę wschód, chociaż pogoda wątpliwa(ok. 17:00). Zjawiskowy księżyc był wieczorem a nie w nocy. Tak jasno bywa tylko w zaśnieżone mroźne noce. Tutaj napisali, że wieczorem był ciężki do sfotografowania nawet z obiektywem - https://www.twojapogoda.pl/wiadomosci/116488,cos-dziwnego-stalo-sie-z-ksiezycem-uszlo-mu-powietrze nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Powyższe zdjęcia księżyca mogę zrobić codziennie nie zakładając obiektywu. To zdjęcia można robić bez obiektywu? Musiał nastąpić przełom w fotografii, którego nie zauważyłem Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zrób fotkę smartfonem, nie będziesz musiał zakladać obiektywu. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 A u mnie z okna widać księżyc jak wschodzi zza gór. Mam wrażenie, że ostatnio (kilka miesięcy temu) był o wiele większy. Bruce wszechmogący pewnie poszedł na randkę. topx.pl - linki SEO | publ.pl - artykuły sponsorowane | linktak.pl - statyczny SWL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 Zrób fotkę smartfonem, nie będziesz musiał zakladać obiektywu. Bo już jest wbudowany Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 u mnie wyszło tak:) [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
progress_garage Opublikowano 20 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2016 teleobiektyw do takich zdjęć by się przydał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.