Skocz do zawartości

[WYKONAM] Zaplecze na web 2.0 lub domenach (z historią), dobre teksty PL/EN + podlinkowanie

tbnet

Rekomendowane odpowiedzi

Wykonamy zaplecze na platformach blogowych lub prywatnym hostingu z domenami .pl mającymi historie. Unikalne, dobrej jakości teksty (po polsku lub po angielsku) wzbogacone o zdjęcia i/lub wideo. Na koniec delikatnie podlinkujemy i wrzucimy linki do indeksera. Czas realizacji 10-14 dni. Proponowane pakiety:

Zaplecze web 2.0 – 10 sztuk

- blogi tematyczne na różnych platformach (wordpress.com, bloog.pl, blog.pl, blogujaca.pl, piszecomysle.pl)

- lekkie dostosowanie standardowych skórek, dodanie opisu o mnie
- łącznie 25 000 znaków (10-20 tekstów poradnikowych-tematycznych) ze zdjęciami, czasami wideo z youtube

- podlinkowanie każdego bloga 20-40 linkami ze stron typu statystyki seo, wartość strony i wrzucenie linków do indeksera

= 430 netto

Opcja: angielskie teksty + 50 netto

Zaplecze domeny – 5 sztuk

- blogi tematyczne lub strony firmowe z artykułami

- 4 x wordpress + batflat

- wybór darmowego, przejrzystego i responsywnego szablonu wraz z jego dostosowaniem i utworzeniem podstron typu: o mnie i kontakt

- łącznie 35 000 znaków (10-20 tekstów poradnikowych-tematycznych) ze zdjęciami, czasami wideo z youtube

- podlinkowanie każdej domeny 10-20 wpisami z katalogów stron wraz z wrzuceniem linków do indeksera

- konfiguracja WP Super Cache i Yoast SEO, ukrycie wp-admin, blokada botów majestic, moz, ahrefs

- 1-2 domeny przez cloudflare

= 440 netto

Opcja: domeny .pl (z historią jeśli to możliwe, 1-2 regionalne po uzgodnieniu) + 80 netto

Opcja: hosting laohost(4 ip) + 32 zł netto

Opcja: angielskie teksty + 70 netto

Zaplecze domeny – 10 sztuk

- blogi tematyczne lub strony firmowe z artykułami

- 9 x wordpress + batflat

- wybór darmowego, przejrzystego i responsywnego szablonu wraz z jego dostosowaniem i utworzeniem podstron typu: o mnie i kontakt

- łącznie 75 000 znaków (20-40 tekstów poradnikowych-tematycznych) ze zdjęciami, czasami wideo z youtube

- podlinkowanie każdej domeny 10-20 wpisami z katalogów stron wraz z wrzuceniem linków do indeksera

- konfiguracja WP Super Cache i Yoast SEO, ukrycie wp-admin, blokada botów majestic, moz, ahrefs

- 2-4 domeny przez cloudflare

= 870 netto

Opcja: domeny .pl (z historią jeśli to możliwe, 2-3 regionalne po uzgodnieniu) + 140 netto

Opcja: hosting laohost(4 ip) + 48 zł netto

Opcja: hosting ionic (15 ip) + 150 zł netto
Opcja: angielskie teksty + 140 netto

Strony internetowe

Tanie strony internetowe na płatnych lub darmowych szablonach na Wordpress. Strony dostosowane do urządzeń mobilnych, zmodyfikowane pod kątem klienta. W cenie usługi hosting na rok oraz dla osób nieobeznanych pozyskanie kuponu na reklamę w Adwords. Więcej tutaj.

= 299 nettto (cena wyjściowa dla PIO)

Dane kontaktowe:
662114464
zaplecze@tbnet.pl

Spółdzielnia Socjalna "TMB"
Al. Wojska Polskiego 65/66
10-292 Olsztyn
NIP: PL7393863108

// do moderatorów, po zapisaniu tematu nie mogłem dopisać [wykonam] więc dodałem jako tag-prefiks

TBnet.pl - strony internetowe i pozycjonowanie Olsztyn.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności