Skocz do zawartości

Kradzież tekstów i grafik ze strony firmowej - co można zrobić?

P@wel

Rekomendowane odpowiedzi

@up to mnie zaskoczyłeś tą informacją bo z kolei odnośnie praw patentowych i znaków zastrzeżonych tam sie dzieją absurdalne rzeczy

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

to mnie zaskoczyłeś tą informacją

Sam jestem zdumiony i mam nadzieję, że coś tam jeszcze w grę musiało wchodzić .

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Ostatnio J.M. z guugla wyjaśnił, że duplikaty mogą w serpach być wyżej od oryginałów.

Beerbant rzuć proszę linkiem do tej wypowiedzi.

U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej.

Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten.

- nie pamiętam w której minucie ;)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nie jestem jakimś donosicielem

Ja też nie jestem za donoszeniem ale jak chciałem aby babka wprowadziła zmiany to tłumaczyła się tym: czy mam zastrzeżone logo, prawa autorskie do tekstów itp była chamska to trzeba było zrobić w taki a nie inny sposób. 

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności