Skocz do zawartości

atak na wp :)

kayman

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam żalu, dobrze zrozumiałem. Nie wiem czy źle napisałeś, czy celowo wprowadzasz w błąd. Otóż to, wasza usługa nie chroni, PRZED atakami brute force, przejęciem kontroli i danych, wysyłką spamu, dodaniem linków, ustawieniem przekierowań itp. itd.

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nieumyślnie wprowadziłem w błąd jeśli jest taki odbiór tego co napisałem. 

Nasza usługa ochroni po włamaniu, nie przed włamaniem. Tzn. pozwoli usunąć malware wysyłające spam itp, ale dopiero kiedy ono się znajdzie na serwerze. 

https://webanti.com - antywirus dla stron internetowych! Darmowa ochrona Twojego Wordpress, Joomla lub innego CMSa.

Jeśli chcesz zwiększyć ochronę swojej strony internetowej, dowiedzieć się gdy ktoś włamie się na Twoją stronę internetową czy usunąć wirusa ze strony za pośrednictwem intuicyjnego panelu WWW to załóż bezpłatne konto w naszej usłudze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności