Skocz do zawartości

[Zlecę] stworzenie portalu internetowego

Xavifcb6

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich,

jeśli chodzi o portal jaki mnie interesuje, to przede wszystkim musi on zawierać kompletną i zaawansowaną wyszukiwarkę wszelkich obiektów, firm i modeli różnych rzeczy znajdujących się w portalu. Tyczy się to zarówno miast, województw, rodzaju obiektu kończąc na słowie kluczowym zawartym w danej publikacji.

Reklamowane i promowane będą firmy z branży funeralnej. Portal ma już bazę klientów i przedsiębiorstw. Portal musi być zaprojektowany pod płynne, łatwe i przejrzyste funkcjonowanie.

Każda z wyżej podanych firm oraz obiektów ma mieć możliwość rejestracji swojej wizytówki w takim portalu, przedstawienia nielimitowanego opisu działalności, oferty swoich usług, dodania galerii zdjęć mapy lokalizacyjnej, zawierać szczegółowe i pełne dane teleadresowe. Prezentację w portalu będzie można wykupić na dłuższy okres za pomocą płatności online lub sms, ale również dodać bezpłatnie na okres testowy.

Wizytówka taka będzie widoczna po moderacji i przejrzeniu przez pracownika, on ją aktywuje z panelu administracyjnego. Tak samo będzie z opiniami, które będzie mógł dodać każdy użytkownik oglądający publikację i ofertę firmy.

Oczywiście będzie też możliwość oceny każdej z wizytówek, za jakość, cenę, obsługę itp. – z tego podliczy się też średnia ocena danej prezentacji.

Portal musi zawierać wyszukiwarkę, aktualności/porady, ostatnie komentarze, nowo dodane firmy,  opcje z miejscami szczególnie promowanych firm na stronie głównej, logo i jakieś miejsce na banery na stronie głównej. Trzeba zamieścić też w odpowiednim miejscu portalu na strony głównej miejsca na filmiki video oraz porady prawne, dział dla targów międzynarodowych oraz sekcję "Odeszli od nas"

Każda wizytówka będzie wyglądać tak samo, mieć określony układ i to będzie do ustalenia jak to wykonać, żeby było jasne i przejrzyste dla oglądających oraz aby zawrzeć w niej wszystkie potrzebne opcje. Lista może być zrobiona bez przechodzenia na kolejne strony, może wczytywać kolejne firmy na dole. W liście powinna być możliwość wyróżnienia ogłoszenia np. jakieś podkreślone tło - tekstura oraz dodatkowo opcja POLECAMY.

Co ważne do wyceny: mam domenę, serwer, dobraną kolorystykę i logo – branding. Dlatego proszę to uwzględnić przy podaniu ceny. Oferty zbyt wygórowane nie będą brane pod uwagę, gdyż podjąłem współpracę z wieloma firmami jako koordynator kilku portali, które już powstały i wiem ile plus minus może kosztować taka platforma. Przy korzystnych warunkach podejmę współpracę na zasadzie pośrednictwa w tworzeniu aplikacji lub stron www dla klientów, których posiadam ponad 700 aktywnie działających oraz kilkadziesiąt tysięcy potencjalnych – gdzie przy pomocy stworzenia dobrego modelu biznesowego będzie można wykonywać stale usługi również dla nich. Przykładowa storna jak mnie interesuje to: lokale wesele pl lub gratka (wiadomo, że nie w tak zaawansowanym stopniu)

Prosiłbym o przybliżenie jakieś specyfikacji - framework itp. co do wykonania takiego portalu. Proszę o wiadomość czy da się to bez problemu wykonać i pogodzić.

Czekam na wiadomość. Nie będę ukrywał, że chodzi o zmodernizowanie (a w zasadzie postawienie od nowa, bo naprawić się już chyba nie da) portalu z mojej stopki, dodałem już sporo ogłoszeń, mam oferty, ale może jest tutaj jakiś specjalista, który mógłby stworzyć coś na poziomie, maszynę seo i w super wyglądzie.

adrianxavi@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności