Skocz do zawartości

Pozycjonowanie bez zaplecza

zajconek

Rekomendowane odpowiedzi

Są miejsca w internecie gdzie można zapytać o poradę i nikt nie robi z tego wielkiej sprawy. 

Osobiście lubię te w których doradzają jak zarobić pierdyliard $$$ pracując kilka minut dziennie ...

Ja bym poprosił o wybudowanie domu

Spadaj, kiedyś kumpel wrobił mnie w pomoc przy wylewaniu stropów :P (obiecał catering z agentury z którego nie skorzystałem bo padałem na ryja ze zmęczenia) :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Czy jest możliwe wypozycjonowanie strony bez zaplecza w postaci katalogów czy też bazy własnych domen, które pomagają w linkowaniu nowej strony?

Pewnie że tak.

Jak za darmo,to tylko ten pan Krzyworączka z tym filmikiem:

żartuje :D

Graj legalnie! Legalny Bukmacher i pełna lista legalnych zakładów sportowych

@zajconek - czytaj czytaj czytaj, testuj testuj testuj. Jak wylecisz z konkretnym pytaniem na forum to wtedy oczekuj konkretnych odpowiedzi, bo o odpowiedzi na pytania jak pozycjonować to możesz zapomnieć.

chcesz czegoś się dowiedzieć- płać.
Jak przyjdzie do Ciebie gośc i powie: słuchaj pan jak zbudować dom najlepiej mi rozrysuj od a do z i powiedz skąd mam wziąć materiały po taniości i najlepiej robotników bo po co mam panu płacić jak bez pana taniej wyjdzie. To jak to potraktujesz? Trochę pomyśl...

o cholera, gdzie ja trafiłem? Panowie, serio tak traktujecie wszystkich początkujących? 

Myślałem, że trafiłem do miejsca, w którym dzielicie się doświadczeniami, a nie miejsca z którego płynie jasny przekaz - chcesz czegoś się dowiedzieć- płać.

To mam dla Ciebie taką propozycję... W każdy czwartek rezygnuj z pracy zarobkowej i w ramach wymiany doświadczeń prowadź w swojej firmie otwarte kursy o projektowaniu posadzek. Oczywiście za free...

Jak mnie denerwują tacy ludzie...Stronami www zajmuję się od wielu lat - najpierw hobbystycznie, a od 2006 już zawodowo w ramach własnej firmy. Pozycjonowaniem stron (nie SEO) zajmuję się nieprzerwanie od 2008. Zanim założyłem konto no PiO przez kilka miesięcy prawie codziennie czytałem wszystkie interesujące mnie tematy na tym forum i sporo innych materiałów z różnych źródeł.Ty włazisz na forum i po 3 minutach chcesz mieć wszystko podane na tacy...

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Dziękuję wszystkim za konstruktywną krytykę i cenne rady. Widzę że moje pytanie wprowadziło u Was trochę nerwowości. Przepraszam nie chciałem. Całe szczęście limit 3 postów na dzień zablokował mi możliwość odpowiadania i miałem dużo czasu na lekturę.

Także, biorę się do pracy 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności