Skocz do zawartości

Opiekun Google

einwestor

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Wydaje mi się, że na takiego opiekuna można sobie pozwolić dobiero przy wydatkach rzędu kilkunastu tysięcy

Google przydziela "opiekunów" tylko w przypadku największych, kluczowych dla siebie klientów. Opiekun pomaga w początkowej fazie prowadzenia kampanii oraz co jakiś czas wysyła swoje sugestie i uwagi do właściciela konta. Bieżąca optymalizacjka kampanii należy do właścicieli konta.

A wydatki reklamodawców to raczej dziesiątki i setki tysięcy

• 4 tygodnie później...

Co taki 'opiekun' moze zdziałać ? przecież to wszystko samemu można ustawić ? Czy ma dostęp do jakis opcji do których nei mają inni ?

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

• 4 tygodnie później...

Ja mam opiekuna. Kwota kilkaset rocznie.

Generalnie nawet prace najlepszego wyjadacz mozna poprawic, dlatego uwazam ze opiekun sie przydaje.

F.

Popieram przedmówcę :)

Mam budżet kilka tyś miesięcznie. Opiekun przygotował mi kilkanaście boksów adwords i wymyślił ciekawe slogany reklamowe do każdego. Trochę pracy mi zaoszczędził.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności