Skocz do zawartości

Woo commerce problem po zmianie jezyka

jondeca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam 

Ostatnio musiałem postawić 2 sklepy firmowe, wybór padł pa woo commerce bo mimo tego że nie jest tak ładny i rozbudowany jak presta, da się postawić przyzwoita stronę za rozsądne pieniądze,

Ale szybko o problemie:

jako że dopiero poznaję WC a język angielski mam na średnim poziomie, odpaliłem Wp potem WC w języku polskim, w ustawieniach jako lokalizacje wybrałem Uk jako walutę funta i nie było z tym żadnego problemu.

następnie zabrałem się za dodawanie produktów(oczywiście po angielsku), poustawiałem ceny itd i zbieram sie aby wsadzać stronę na serwer, ale myślę zmienię jezyk całej witryny na angielski(aby zobaczyć czy gdzieś mi się jakieś polskie opisy czy słowa nie wkradły. a tutaj problem) po kliknięciu w kategorię na menu nie pojawiają sie produkty z tej kategoria tylko napis:

OOPS! THAT PAGE CAN’T BE FOUND.

It looks like nothing was found at this location. Maybe try one of the links below or a search?"

jakieś pomysły

• 1 rok później...

ZApisz jeszcze raz permalinki... Czyli w ustawieniach bezpośrednich odnośników nic nie zmieniaj i kliknij zapisz. 

Jeśli rzeczywiście chcesz zaoszczędzić pieniądze na wtyczkach i motywach do WordPress oraz otrzymać roczny dostęp do najnowszej wersji Wtyczki lub Motywu do WordPress sprawdź ofertę Wphocus.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności