Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

"Zarabianie pasywne" .... Jak czytam coś takiego to XII-nica mi się prostuje .... 

a to Ty ją jeszcze masz ?

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właścicielem projektu Blogero jest Krystian, ale nie jest on właścicielem spółki i nie zasiada w jej zarządzie, a "Blogero" nie jest nazwą spółki, tylko nazwą projektu (spółka figuruje pod inną nazwą). Na chwilę obecną uważamy za niepotrzebne ujawnianie danych członków zarządu. Co do imienia i nazwiska: te rubryki zostaną usunięte (na tę chwilę nie ma konieczności podawania prawdziwych danych). Do rejestracji będzie wymagany jedynie adres e-mail (do rejestracji i resetowania hasła), nazwa użytkownika (widoczna dla innych w przypadku transferów) i hasło.

a to Ty ją jeszcze masz ?

i to całkiem sprawną :D.

Wracając do meritum , wątpię aby ktokolwiek dodał tam cokolwiek wartościowego w nadziei na "pasywny" zarobek, z prostej przyczyny:

pasywne zarobki nie pozwalają na aktywne zakupy :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Właścicielem projektu Blogero jest Krystian, ale nie jest on właścicielem spółki i nie zasiada w jej zarządzie, a "Blogero" nie jest nazwą spółki, tylko nazwą projektu (spółka figuruje pod inną nazwą)

No to że tak zapytam po co te tajemnice?

pasywne zarobki nie pozwalają na aktywne zakupy

Beerbant powstrzymaj się od takich wpisów bo niedługo na PIO będą wchodzić faceci innej orientacji seksualnej i to jeszcze licząc na seks grupowy bo: pasywne, aktywne

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

innych systemów które nie podają danych

Bo inne znamy jak "łyse konie" ;) 

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jakoś w wątkach innych systemów które nie podają danych nie ma pytania o KRS i numer buta

Dlatego z nich nie korzystam co do zasady. 

Jeśli nie ma danych właściciela wymaganych przez prawo to można domniemywać,  że to firma Krzak. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarejestrowałem się. Szału nie ma, w zasadzie nic nie sprawdzę bo żadnych danych, ani giełdy, ani przykładowych/średnich kosztów za link.

Każdy system jest tak dobry jak jego zasoby, ich kontrola i zasady/algorytm przydziału linków na podstrony.

Tutaj nic nie widać, ale może warto zaczekać.

Zastanawiam mnie tylko to, że o systemie było cicho a tu nagle nowy system i ponad 1000 domen z unikalną treścią.

Albo sporo ktoś zainwestował bo to minimum 20 tyś tekstów, albo zebrał cicho grupę, tylko jak udało się utrzymać to w tajemnicy.

Stawiam na masowy wordpress stawiany przez właścicieli z tekstami 2 zł/1000 znaków.

PS. Udziałowiec to właściciel/współwłaściciel.

Niby jest giełda punktów ale żadnych informacji, ile punktów mam kupić, jaki jest przelicznik link/punkty itp...

Moim zdaniem to trochę za wcześnie system został pokazany, wymaga sporej pracy nad formalnościami i jakiś poradnik/pomoc.

Bing.com jest szybszy, daje lepsze wyniki. Mniej szpieguje.

Google uczy, Google radzi, Google nigdy nas nie zdradzi.

dajcie im wystartować 

Mi chodzi o multikonta, 2 razy zadałem pytanie w odpowiedz cisza, ignorowanie. Za chwilę stanie się czerwony i będzie zabawie.

To konto zarejestrowane na forum PiO, pn. "Blogero" jest naszym jedynym kontem, jakie posiadamy. Zwracamy się w liczbie mnogiej, ponieważ w projekt zaangażowanych jest kilka osób, które do tej pory nie posiadają na tym forum żadnego konta.

Prosimy osoby zainteresowane do sprawdzania platformy. Wyczuwamy dość gęstą atmosferę. Rozumiemy, kto w tej branży jest monopolistą, ale wydaje nam się, że konkurencja wyjdzie wszystkim na dobre.

Ze względu na ograniczenia na tym forum spowodowane tym, że to jest nasze pierwsze konto, nie będzie możliwe dzisiaj odpowiadanie na dalsze pytania. W razie czego jesteśmy dyspozycyjni poprzez adres e-mail info[małpa]blogero.pl .

Rozumiemy, kto w tej branży jest monopolistą,

Nie ma już dawno, raczej odwrotnie są "niedobitki", jestem dość sceptyczny co do znajomości tematu Twojego zespołu jak takie coś piszesz. Pisz nie w liczbie mnogiej bo jest to dziecinne - przecież siedzisz za kompem sam, a to konto nie jest "firmowe" czy "oficjalne". Od razu uprzedzam jak w poniedziałek posprawdzam logi oraz "skąd rosną nogi" i to co napisałeś nie pokryje się z prawdą, zaliczysz BANa permanentnego.

Pisz nie w liczbie mnogiej bo jest to dziecinne -przecież siedzisz za kompem sam, a to konto nie jest "firmowe" czy "oficjalne".

Ale przemawia jak polityk, w imieniu  . . . . ;-)

Na forum piszemy na Ty co zresztą ujęte w regulaminie, a konta oficjalnego nie mają. Więc jest to jedna osoba w naszej definicji. Mamy już tu jednego co najpierw pisze Ja a jak jakiś babol wtedy już My i jest to konto firmowe :D

Ok poczekamy do jutra.

Coraz więcej braków odkrywam.

Pozycjonuj serwis >> i co dalej?

Mam wybrać np. Domain Authority, ale skąd mam wiedzieć jakie są zasoby domen w systemie z DA?

Brakuje wykazu domen, ilości site.

I najważniejsze, podczas dodawania linka nie ma możliwości wyboru follow/nofollow (chyba że przeoczyłem).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności