Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 102
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na chwilę obecną raczej warto się przyglądać rozwojowi serwisu a co będzie dalej czas pokaże, oby tylko nie zakończył działalności w takim tempie w jakim powstał.

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

Dlaczego nie można zobaczyć na https://blogero.pl/links w "ilości wysłanych"  na jakiej stronie został zamieszczony nasz link? Widać tylko ***

Edit: Aha, można zobaczyć ale tylko z poziomu pliku CSV i tylko szczątkowe dane adresu ponieważ są wygwiazdkowane. Jak dla mnie trochę się to mija z celem, ponieważ chciałbym zobaczyć na jakiej stronie i w jakim miejscu są zamieszczone moje linki by ewentualnie móc zablokować dalsze wyświetlanie linku na danej podstronie.

Problemem blogero jest, że większość zasobów to domeny z statlinka..., a więc i takie które które już zagościły na dobre w DT, stąd też nie odczułem żadnej mocy przy testowaniu tego SWL.

Czy mógłbyś rozwinąć skrót DT oraz ogólnie całą wypowiedź? @marcin777

Najlepsze kserokopiarki, drukarki dla biura Xerolux.pl

A jeśli szukasz stołu drewnianego lub szklanego zapraszam na MeblujDom.pl

Linki dodane brak przydzieleń na strony od kilku dni..

Zostały usunięte zdublikowane linki które mogły występować na podstronach stąd kilku dniowa przerwa w przyznawaniu nowych odsyłaczy.

Teraz wszystko działa.

Problemem blogero jest, że większość zasobów to domeny z statlinka...

Nie wiem skąd takie informacje. Pozatym statlink jest jedna z najlepszych platform jeśli chodzi o dobrej jakości linki.

Jak dla mnie trochę się to mija z celem, ponieważ chciałbym zobaczyć na jakiej stronie i w jakim miejscu są zamieszczone moje linki by ewentualnie móc zablokować dalsze wyświetlanie linku na danej podstronie.

Zbyt krótko jest Pan w swl-ach. Gdybyśmy udostępnili listę na ktorej znajdują się Pana linki stworzylibyśmy realne zagrożenie dla systemu, ponieważ mniej uczciwa osoba mogła by zgłosić te blogi do Google i dostałby Pan filtry na swoją domenę. Kwestia bezpieczeństwa jest dla nas najważniejsza.

Pracujemy dalej.

• 4 tygodnie później...

Testuje testuje i powiem że efekty jako takie są. Dlatego zdecydowałem się dodać strony do waszego systemu - tylko nikt nie akceptuje stron - ciągle są w moderacji.

Profesjonalna agencja eventowa Everal

Skuteczne pozycjonowanie https://xseox.pl/pozycjonowanie-stron/

Fotobudka 360 Go4Photo

System jest w krytycznej fazie rozwoju - jak teraz twórcy nie zawalczą o niego to może paść. Chyba spadła i tak nieduża jak na swl liczba domen. Ja robie jeszcze jedno podejście to przetestowania.

• 2 tygodnie później...

Warto zrobić API, do dodawania linków i kasowania na początek.
statlink dużo traci na tym że niema API, a seomatik dużo zyskuje że ma rozbudowanie API.

Pozycjonowanie stron firmowych więcej na www.nowapozycja.pl

Domeny pod zaplecze praktycznedomeny.pl z ruchem niezlyadres.pl

Strony nie były przyjmowane do systemu z powodu niskiej jakości witryn dodawanych do Blogero. Część z nich została już usunięta, a nowe dobrej jakości witryny zostały już przyjęte do Blogero. Projekt jest nadal rozwijany i nie będzie porzucony. Pomysł z API jest bardzo dobry, aczkolwiek teraz nie jest jeszcze naszym priorytetem.

Stron w systemie na dzień dzisiejszy jest około 1000, ale ta liczba może ulec zmianie w głównej mierze dlatego, iż część witryn nie jest satysfakcjonującej jakości.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności