Skocz do zawartości

śmieciarzom mocno mówimy NIE!

pkruk.com

Rekomendowane odpowiedzi

Patrzę na staty...

10000+ Wywołania z jednej dodawarke ;)

Rekordziści sierpień 2006:

10906 s40.superhost.pl

7666 ip-213-17-223-230.netia.com.pl (dodawarka, czy spider?)

5057 sv6.tivi.net.pl

3258 centrum.zagrosze.net.pl

3139 v16569.home.net.pl

1849 ns78.serveradmin.pl

1229 s73.superhost.pl

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mnie osobiście rozbrajają firmy, które oferują pozycjonowanie pisząc w ofercie coś takiego: "dodanie do 100 katalogów na miesiąc 29PLN netto". Co to w ogóle ma być? To tak jakby przyjść do lekarza, a ten wyskakuje z tekstem, że za wypisanie 20 tabletek bierze 50PLN. Makabra. A ludzie się nie znają i łykają takie bzdety. Wykupują "abonament dodawania" na trzy miesiące i czekają na telefony od napalonych klientów.

Ja klikam zawsze w reklamy katalogow niemoderowanych. Uwazam ze jak ktos przyjmuje moj wpis to odwdzieczam sie mu klikajac w jego reklamy. tak samo robie z moderowanymi ktore przyjmuja moje wpisy. :)

STATYSTYKA Z M-CA: 10200 uniq, 45.000 wyświetleń. Kliknięte reklamy szt. 4 :)

Między bajki można włożyć o zarobkach z tego tytułu. I nie ma co płakać, namawiać itd. Nikt nie wchodzi na katalog, żeby klikać w reklamy. Większość ma określony cel. Trzeba się z tym oswoić, a pod AS wymyślić coś innego.

Sorry, nie odpowiadam na PMy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności