Skocz do zawartości

WebSEO toolbar - google cache

Kazur

Rekomendowane odpowiedzi

...Ja wstawiłbym screena (nawet go zrobiłem), ale jak babcię kocham: nie wiem, jak to zrobić... :-)

Przypomnę: u mnie data w Google cache jest mniej więcej w połowie ucięta, a BL z Yahoo mniej więcej w ćwierci ucięte. Sam pasek chyba jest OK, bowiem pozostałe elementy nie wyglądają na ucięte. Problem ten mam od początku zainstalowania paska. Korzystam z IE i mam rozdzielczość 1024x768.

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

btw czy dałoby się zmniejszyć nieco wysokość toolbara.
Przypomnę: u mnie data w Google cache jest mniej więcej w połowie ucięta

Chodzi Wam o wysokosc. Cos mi sie wydaje ze wyskokosc paska zalezy tylko i wylacznie od ustawien przegladarki w ktorej pasek jest zainstalowany (choc nie znalazlem jakiej opcji w przegladarkach). Trzeba w internecie poszukac czy inni maja takie problemy z toolbarami.

PS.Fotki mozna wgrywac poprzez fotosik.pl czy imageshack.us.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• 2 tygodnie później...

Witam wszystkich i każdego z osobna.

Nie wiem, czy problem występuje tylko u mnie, ale u mnie występuje, więc o nim piszę.

Od wczoraj zauważyłem, że są jakieś kłopoty z tą częścią paska WebSEO, któa pokazuje PR i ilości linków. To znaczy nie ma jej. Wczoraj rano nie pokazywała się, dopiero po przeładowaniu stron pojawiło się, ale w okolicach godziny 10.00. Obecnie, kiedy piszę ten wątek, też nie ma tego elementu.

Ponadto nadal nie znalazłem antidotum na poucinane informacje o dacie Google Cache oraz o ilości linków... tych z dołu. Czy problemem może być to, że używam stylu z programy Style XP?

"...wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy..."

Zawiodły i rozczarowały, więc nie polecam: ReMedia z Bydgoszczy, Net-Sukces Krzysztof Ziółkowski.

Byla mala awaria serwera na ktorym stoi cala funkcja opowiadajaca za generowanie obrazkow dlatego w ostatni weekend chodzilo to "w kratke" - juz jest ok.

MoRiA, co do poucinanych informacji to zapewne wlasnie wina stylu. Prawidlowo powinnow wygladac to tak jak pokazal Maćko na screenie.

Buncol, niestety nie mamy ja wepchnac linkow z MSN bo obrazkow na toolbarze, i bez tego juz serwery ledwo wytrzymuja - a robimy to chatytatywnie.

Jako ze mielismy wybor Yahoo albo MSN - wybralismy yahoo jako ze pokazuje bardziej poprawne wyniki.

Aktualnie wszystkie dane wyswietlane w toolbarze sa umieszczone na 2 serwerach (w tym jeden dedyk) i kozystaja z 4 naszych serwerow proxy rozsianych po innych naszych serwerach.

Narazie wytrzymuje..

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności